fredag den 26. oktober 2012

Et smugkig til Stumpmarked i morgenHer er en lille smug kig til året store stumpmarked i Herning, marked åbner først i morgen, men jeg fik mulighed for at komme derned i dag og kigge lidt rundt, mens standene blev stilles op. Jeg beklager billed kvaliteten, men billederne er taget med min Iphone i dårlig lys, de blev taget og lagt ud på Instagram, men jeg syntes også lige i andre skulle have mulighed for at se lidt af hvad der befinder sig i de 4 store haller fyldt op med loppe sager. Der var virkelig mange fine sager, og det er svært at begrænse sig, jeg skal selvfølgelig derned igen i morgen, og i kan følge mig live dernede fra på Instagram. Har i lyst til at følge med hedder jeg avlebavle derinde, og jeg lover at lægge mange fine billeder ud af lækker retro guf for øjet.
Jeg købte selv lidt i dag, og det gør jeg sikkert også i morgen, men det må i vente med at se til jeg får taget nogle ordentlige billeder.

12 kommentarer:

 1. Suk... Hvis ikke den stod på flette-kursus i morgen var jeg meget vel sprunget på toget til Herning for at kigge nærmere på ældre julekugler der. Synes det ligner, at den ene kasse rummer "firgurformede" julekugler... Omvendt har pengepungen nok bedre af at jeg bliver her og underviser i flet.

  Rigtig god loppe-shopping. Glæder mig til at se hvad du får/har købt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak, det lyder nu også hyggeligt med flette kursus, den ville jeg gerne have været med på, altså hvis det er pile flet :) Der var virkelig mange kugler dernede, i alle mulig udformninger.

   Slet
 2. åh et slaraffenland!!! Bare det var mig :D Rigtig god fornøjelse, jeg glæder mig til at se dine køb!

  SvarSlet
 3. Wauh.. Det ser godt ud, har tænkt på om jeg skulle afsted, men har været til Maileg idag, så det lidt meget på to dage.

  Håber du finder " Guldet" rigtig god tur.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh jeg gad ellers også godt have været til Maileg, må lige forbi din blog for at se hvad du fik med hjem. Hvis du skulle fortryde, så syntes jeg faktisk der var en del stande der ville falde i din smag i år, tror jeg

   Slet
 4. hmmm, der ville jeg gerne forbi :) min kæreste kom til at smide den ene kurv med de gamle julekugler, dem fra min barndom, på gulvet da vi sidste jul pakkede sammen... ungerne græd og jeg var s.... sur i et kort øjeblik og nu kommer vi snart til at mangle dem... linus sagde : nu bliver det aldrig rigtig jul igen... og jeg forstod ham såå godt, men mon ikk evi finder stemningen alligevel!? suk, så jeg ville gerne ha fingre i nogen af de der skønne kugler - bare lidt langt væk... go tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. åh nej sikke en ulykke at smadre så mange gamle kugler, synd du har så langt til Herning, for der var virkelig meget julestas dernede i år.

   Slet
 5. Årh det er næsten tarveligt ;-)
  Jeg vil så gerne med, men hvert år kommer der noget i vejen! Øv med øv på.
  Glæder mig til at se hvad du hiver med hjem :-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 6. uha ville så gerne til Herning og kikke, og måske også en dag stå derovre og sælge...må snart have et job hvor man ikke så ofte arbejder lørdage.... ha en dejlig dag

  SvarSlet
 7. God tur- lækkert at du kunne komme ind og kigge igår:-) Falder du over nogle tallerkener som mine så er jeg interesseret- der går ind imellem nogle istykker herhjemme ved daglig brug :-) Fedt med din nye iphone- og fedt at du lige lægger lidt på bloggen til os andre- som ikke er på instagram :-)

  SvarSlet
 8. Det ser jo helt vanvittig fantastisk ud... har I overhovedet flere penge tilbage derhjemme nu?
  ; )

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...