lørdag den 27. oktober 2012

Hvad der kom med hjem fra Stumpmarked

så er jeg hjemme igen fra Stumpmarked i Herning, og her kommer lidt billeder af hvad jeg fik købt med hjem. Jeg var dernede i går hvor det hele ikke rigtig var åben endnu, og så en tur igen i dag. Der var virkelig mange ting, og jer der har fulgt med på Instagram, hvor jeg har lagt billeder ud hele dagen, har også kunne se den ene lækkerhed efter den anden. Desvære ved mange af sælgerne udemærket godt hvad deres ting kan koste, så mange af tingene kom altså ikke med mig hjem, for så bliver jeg lidt nærig.
Men nogle fine ting fandt jeg da, og i skal ikke snydes for billeder, så her kommer de.
På det første billed er en rigtig fin kølertaske med et skønt retro mønstret, tasken er i fin stand lige til at bruge. Et lille bæger til karse, som passer sammen med mine æggebæger og et lille Erik Kold bøtte på 4,5 cm, samt en lille hylde til æblepigens legehus.

Et æble sparebøsse til æblepigens sparebøsse samling, og to små feer eller måske er det alfer, uanset hvad, jeg kunne ikke stå for dem de er så søde, og de skal nok komme til at indgå i mange eventyr fortællinger fremover.

 En rigtig fin værkstedslampe

To stk. Pingo og en strygejern til æblepigen.

Lidt julestas, nogle bambier og nogle nisser...
En kasse med smukke kniplinger og blonder, tænker det skal indgå i nogle sy projekter. Jeg fandt også en fin lille jule klokkestreng som kan byde mine julegæster velkommen, og nogle plastik ørestikker i fine farver.
En lille Lyholmer æggebæger, træmus og nisse, jeg vidste slet ikke at de også havde lavet julepynt, det gjorde hende der solgte det heller ikke, for jeg fik det hele undtaget æggebæger for 25 kr. inklusiv tinsoldat.
Det var alt hvad der kom med hjem fra Herning denne gang, men jeg er godt tilfreds, jeg syntes jeg har fundet nogle fine ting, og det var så hyggelig at gå rundt og kigge på alle de skønne ting, også selv om det ikke lige var det hele jeg ville have med hjem.

24 kommentarer:

 1. hold da op sikke nogen lækre tingen du fik med hjem:)

  SvarSlet
 2. Åh, så mye fint. Vi er syke her, men ellers hadde jeg tenkt å dra helt til Danmark for å være med på det loppemarkedet... Du har funnet masse fint. Lampen var lekker og eggebegeret er så søtt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej det kunne da have været hyggelig, du må endelig sige til hvis i skal på loppe tur her i området en anden gang. jeg håber sørme i er ved at være friske igen :)

   Slet
 3. Den kjølebagen var knallfin! Det hadde vært gøy å gå på et slikt marked en gang:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er også en af mine yndlings, jeg har kigget efter en der var i fin stand et stykke tid og den her var rigtig fin.

   Slet
 4. Hold da op en masse gode fund!!! Heldige dig :D

  SvarSlet
 5. Hold fast du er heldig - den ene ting er mere skøn end den anden! Fik hjertebanken over juletingene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak stumpmarked er et af de gode steder hvis man vil finde juleting syntes jeg.

   Slet
 6. Sikke nogle skønne køb du har gjort dig. Ser ud til at have været et virkelig lækkert marked

  SvarSlet
 7. Lækre lækre ting. Men allermest er jeg vild med de der nisser, som sidder med armene over kors omkring benene! Jeg har set en helt magen til ovre hos Smilerynker og de minder mig SÅ meget om min bedstemors hjem.... Så hvis du skulle få lyst til at sælge en af dem, så send mig endelig en mail (kim0704@webspeed.dk)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har desvære ikke så mange at jeg sælger af dem, det er lidt ærgerlig for jeg kunne have købt mange flere. Jeg har også fortrudt at jeg ikke har købt flere, for det kunne jo have været fine værtinde gaver her til jul.

   Slet
 8. Sikke en masse lækre ting du har fundet.

  SvarSlet
 9. Fine fund. Jeg var også derude et par timer i dag, fandt også lidt godt. Det er et fantastisk sted men ja, priserne er høje på meget af det..

  SvarSlet
  Svar
  1. spændende hvad mon du har fundet, ja priserne er lidt høje på mange af tingene.

   Slet
 10. Sikke mange lækre ting du har fået dig:-)

  SvarSlet
 11. Sikke en masse fine sager - er især vild med køletasken :)

  SvarSlet
 12. Oh what gorgeous finds ... you were very lucky ... Bee xx

  SvarSlet
 13. Sikke nogle fine ting du har fundet

  SvarSlet
 14. Hej Jeannett

  super fine fund, men det gør du jo hver gang :-). Må indrømme at jeg savnede stemningen fra min stand som jeg ikke havde .
  Lyholmer er favoritten............så sød.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savnede også jeres stand, faktisk var der helt tom der hvor i plejer at stå, så i var ekstra savnet :) Lyngholmer er fine, hun havde 6 stk samt lysestager, men de var lidt dyre syntes jeg.

   Slet
 15. Hold da op, sikke nogle ting. kan slet ikke stå for pingu,alfer og Lyholmer :-)

  SvarSlet
 16. Hej, ved du om det kun er æggebæger, musen og nissepigen der er lyholmer? Soldaten og de to nisser på den anden side er ikke lyholmer? Eller? Kh winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Soldaten og de to nisse drenge ved siden af er ikke Lyngholmer :-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...