tirsdag den 1. november 2011

Så kom der lidt nyt med posten

Jeg har deltaget i en pakkeleg, hvor jeg har sendt nogle små pakker afsted og som en del af legen får jeg så nogle retur fra modtageren jubii I like. Denne fine pakke har jeg lige modtaget fra Tamra som har bloggen AVEKATTEN, hvis i ikke kender bloggen vil jeg altså anbefale at i kigger ind, hun laver så mange fine sager lige til at blive inspireret af. I min pakke var et fint Smølfe billed, perler, svampe gavekort, fint fint stof med Mickey Mouse og æbler og en rigtig fin fugl som allerede har fået plads på en krog i køkkenet.

 Rigtig sjov Disney stof til samlingen med Mickey Mouse som baby, det stykke havde jeg ikke i forvejen, så det er jeg rigtig glad for.

Et af stof stykkerne med æbler, jeg syntes dette stykke passer fint som julestof, så jeg er lige gået i tænke boks, for at finde et jule projekt jeg kan bruge det til. Det er lidt sjovt før jeg deltog i pakkeleg havde jeg ikke meget stof med æbler, havde ikke lige tænkt i de baner. Men her på det sidste har jeg modtaget flere fine pakker med fint æblestof og æblebånd og jeg er helt vild med det. Jeg har allerede det første æbleprojekt i tankerne, Tamra havde nemmelig sendt en skabelon med 5 kanter, og jeg har set den fineste æblebold inde på hendes blog, sådan en skal jeg da have syet til æblepigen, hvorfor havde jeg dog ikke tænkt på det noget før.


Den super søde stof fugl, er jeg helt vild med og den hænger allerede her på knagen og pynter fint.

Til sidst vil jeg lige sige mange tak for alle de søde kommentarer jeg har fået omkring mine blog problemer, det er jeg rigtig glad for. Søde Marolle er lige nu igang med at se om hun kan løse problemet og jeg håber så meget hun finder en løsning.

5 kommentarer:

 1. Godt du er glad for pakken, æblestoffet har jeg selv brugt til en juleforklædekjole for et par år siden til en venindes pige:-)

  SvarSlet
 2. Fine fine sager! Vil du ikke sende mig din addresse på andersen_barbara@hotmail.com så får jeg lavet og give away-gaven samt pakkelegsgaven i løbet af weekenden

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for dine kommentarer på min blog! Jeg bliver meget glad:o) Din blog er dejlig og ægte. Er virkelig glad for at kigge på den...
  KH

  SvarSlet
 4. Tamra: Tak jeg er super glad for pakken, juleforklæde er en super god ide.

  Barbara: Jo tak, Jeg sender lige adressen i aften når jeg kommer hjem.

  Smilerynker: Mange tak for de søde ord, de varmer virkelig, det er lige sådan kommentarer der gør at jeg er glad for at blogge.

  SvarSlet
 5. Skønne sager - rigtig sjov ide med pakkekalenderen :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...