mandag den 28. november 2011

Julesok

Vi har en tradition hos den lokale købmand, at børnene kan komme og hænge en julesok op, så liver der fyldt lidt godt i hver fredag tror jeg det er. I år er Filippa ved at være gammel nok til at forstå hvad det hele går ud på, så hun skal da også være med til legen syntes jeg. Derfor har jeg syet denne sok til hende, så må vi se om hun hopper med på den, det tror jeg nu nok hun gør, når hun lige har prøvet at være med nede og tømme den første gang :) Jeg mangler også at sy en til herhjemme, hun har godt nok en advent sok fra mormor, men jeg kan altså ikke lade være med at sy en fra mig også. Jeg synes det er så hyggelig når nissen har lagt små gaver i strømpen, selv om jeg godt kan se at 3 strømper, måske bliver lige i overkanten for sådan en lille en, men det er altså svært når mor bliver som et lille lege barn her op til jul.


12 kommentarer:

 1. Hej, jeg kom et smut forbi, og synes din blog ser spændende ud. Jeg vil glæde mig til at følge dig fremover. Lyder som en rigtig hyggelig tradition hos jeres lokale købmand. :) Hilsen Line.

  SvarSlet
 2. AIII hvor er det en fin sok :-)Det er altså en dejlig tid vi går i møde .-)

  SvarSlet
 3. Det var en fin julesok, og din købmand var da veldig gavmild :-)

  SvarSlet
 4. hahaha... Ja det er svært, når det betyder mere for de voksne end ungerne, med alt det julen, kalendere, pakker osv, men ukendt er det IKKE her :o)

  Tror hun vil elske at komme til købmanden, uanset vind og vejr ;o)

  Fin sok :o)))

  SvarSlet
 5. Hej Jeannett

  Jeg er vild med din julesok - stoffet er perfekt valgt i mine øjne. Jeg fik også syet en til Jesper i orange/brune farver - ikke særlig julet men til gengæld 100% retro.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare fin, er helt vild med din sammensætning. Super retro jul'et:)

  SvarSlet
 7. Hvor er det en fin julesok - den bliver da helt sikkert den flotteste af alle sokkerne hos købmanden:-)

  Jeg har nu sat Graziela hjertestoffet til salg (det stof, du efterspurgte) -til fornuftige priser - så kig forbi min blog.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 8. Fantastisk julesok, og skøn tradition jeres købmand har - og helt ærligt - kan man have for mange julesokker??? DET synes jeg i hvert fald ikke - Er netop selv i gang med en til den yngste ;)

  SvarSlet
 9. Hvor er den blevet fin :-)Jeg har også lige syet en julesok til min datter i retrostoffer i julefarver ligesom Filippas, og selvfølgelig kan man da sagtens have flere julesokker - specielt, når købmanden sponserer nogle af gaverne ;-)

  SvarSlet
 10. det er rigtig fine stoffer du der har sat sammen- og sød ide hos købmanden :-)

  SvarSlet
 11. Mange tak for alle de søde kommentarer alle, jeg er glad for at i er enig med mig i at man sagtens kan have flere julesokker hængende. Jeg glæder mig til at komme rundt og se jer andres julesokker og Gitte ærgerlig du ikke har en blog, så jeg kan se din helt sikker fine retro jule sok. Anna uh du frister, ja du gør.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...