fredag den 4. november 2011

Lidt nyt Disney til samlingenI går spurgte en kollega på arbejdet, om jeg ikke havde et foreslag til hvad han skulle fordrive tiden med, han havde en time mellem arbejde og et personalemøde senere, det kunne ikke betale sig for ham at køre hjem. Det var i pausen , jeg sad med mit hækletøj og i tasken havde jeg et af de nye boligblade, jeg undlod dog at foreslå ham at låne nogle af delene. 2 min. fra hvor vi arbejder er der et rigtig godt loppested, et af de steder hvor det er en hel gård der er fyldt med en masse ragelse, men bestemt også mange fine sager. Jeg sagde at hvis det var mig, ja så ville jeg køre der over og ose rundt en times tid. Det blik han sendte mig fortalte bare alt om at det ikke lige var noget han havde tænkt sig :) Synes det er dejlig at vi på en arbejdsplads kan være så forskellige og alligevel arbejde godt sammen. Jeg ville ikke have nogen problemer med af fordrive en times tid, enten på loppestedet eller med mit hækletøj eller et boligblad, jeg ville faktisk bare føle at jeg fik en times alenetid foræret , dejligt ! Han er en aktiv type og for ham var det virkelig spild af tid at have en time han ikke kunne bruge til noget. Efter min mening er det at vi kollegaer er så forskellige, kun en stor fordel på arbejdet, både den måde vi arbejder på og det sociale, har gavn af forskelligheder. Jeg er desvære kun vikar, så jeg deltog ikke i personalemødet, alligevel kunne jeg godt lige finde en undskylding for at kigge forbi genbrugsstedet. Jeg var så heldig at finde 18 nye/gamle Disney bøger til samlingen, jeg er virkelig helt vild med disse bøger syntes de er så fine og historierne er super gode til godnatlæsning og så gør det jo slet ikke noget at de pynter rigtig fint på hylden.


7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke misundelig. Jeg er IKKE misundelig! :)

  SvarSlet
 2. Jeg håber også en dag at finde lidt til min datters boghylde, de er nemlig så fine :-)

  SvarSlet
 3. Ih hvor er du heldig, jeg håber stadig min far finder mine gamle, især pingvinen der altid frøs, det var min ynglings bog efter askepot:-).

  SvarSlet
 4. Lucky you..:) De måtte gerne bo herhjemme - de er så gode og fine..
  Ha' en dejlig weekend..
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Vi ejer ku en herhjemme, og det med bambi. Men bogen er yderst populær og jeg har virkelig læst den så mange gange nu, at jeg snart kan den uden af (kan Lea også) Så jeg håber også at få fingrene i nogen flere. ;-D

  SvarSlet
 6. Tak for kommentar alle, jeg er simpelthen også bare så glad for at have fundet dem, de er perfekte til godnat læsning. Jeg havde 3 i forvejen som har været mine egne, dem er jeg lidt øm om, men dem her må hun gerne læse i og hun elsker dem allerede.

  SvarSlet
 7. Uhha jeg elsker også mine af disse bøger.
  Jeg har 159stk har vi regnet sammen.
  Jeg har ingen børn, men gemmer dem til der kommer nogle, som kan nyde dem lige så højt som mig, da jeg var barn:)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...