søndag den 20. november 2011

Nu flytter ham her snart ind

Den kommende uge bliver ugen hvor ham her flytter ind, det bliver ugen hvor vi så småt begynder at fortælle historier om nisser og hvor jeg skal finde plads til mine fine gamle kugler, som er endnu en af de ting jeg fik med hjem fra Herning. 
Jeg så den mest fantastiske og hyggelige ide inde hos Smilerynker sidste år, her var nissen flyttet ind og han havde sat sin helt egen dør op, så fin. Jeg har ledt efter en dør der kan bruges, med det er ikke let at finde, nu får vi se om vi når det, ellers må jeg finde på noget andet. Uanset hvad jeg finder på skal æblepigen ikke snydes for hyggelige nisse historier, drillerier, og andre finurlige ting som hører julen til og jeg glæder mig. 8 kommentarer:

 1. Vi elsker vores drillenisse som vi har haft i mange år. I år havde jeg faktisk tænkt at nu måtte det være nok fordi børnene efterhånden er blevet store og nissen efterhånden har gjort alt muligt hjemme hos os. Men nej om morens plan holdt. De to yngste gav sig faktisk til at græde da jeg mente at drillenissen ikke kom i år og derfor er han nok nød til at komme igen. Det er også lykkes mig at finde på en lille håndfuld nye ideer, bla. overvejer jeg om nissen skal have den der dør som jeg har set så mange steder.

  Det er nu slet ikke nødvendigt med en dør for at have sjov med nissen og hvis jeg var dig ville jeg bare gå igang uden at investerer i en dør. Så kan du jo se om det er sjovt og hvis det er kan du overveje døren. Vores nisse plejer at skrive breve hvor han forlanger rissengrød, pebernødder og julepynt, det er alt bevis nok for mine børn...

  Jeg tillader mig lige at smide et link her til vores liste med drillenisse ideer, det kan jo være at der er nogen du kan bruge: http://badut.typepad.com/badut/drillenisse-tricks.html

  SvarSlet
 2. Din lille nissegutt var supersøt :-)

  SvarSlet
 3. Både nisse og julekugler minder mig om mine bedsteforældre :-) Så hyggeligt, jeg elsker ældre pynt med en historie bag.

  Jeg har en lille give away i gang, så hvis du mangler lidt garn så kig forbi ;-)

  SvarSlet
 4. Nå begynner julen å nærme seg med stormskritt. Må nok finne frem julepynten fra loftet snart :) Gleder meg! Og julemusikk. Det blir kos. :)

  SvarSlet
 5. Marina: Mange tak for at du gav dig til til et langt og fint kommentar, det er jeg glad for. Du har ret man kan sagtens fortælle historie og nissen kan også drille uden dør, syntes bare ideen er så genial. Jeg kigger ind til dig for at få gode ideer tak for linket, glæder mig til at se hvad i har fundet på.

  Avmag: tak, jeg syntes han oser af julestemning, uden at være for meget nissemand, så jeg er bestemt glad for at han ville med os hjem

  Marie: Ja jeg husker også det hele fra da jeg var barn, sådan må det godt være her i julen syntes jeg.

  Lene: Åh ja julemusik noget af det jeg glæder mig mest til hvert år, jeg syntes de er alt for dårlige til at spille julemusik i radioen, hvis det stod til mig måtte de gerne starte i november og så ikke spille de 5 samme hele dagen :)

  SvarSlet
 6. Jeg har lige bestilt en nisse-dør hos miniaturehuset i Hillerød. Måtte bøje mig og bestille derfra, da det åbenbart er umuligt at opdrive sådanne døre andre steder end i special-butikker. Bare et tip...
  Hilsen helle

  SvarSlet
 7. Hej Jeannett, Det er virkelig en fin idé! Jeg vil osse anbefale dig et kig forbi Miniaturehuset http://miniaturehuset.dk/catalog/vinduer-c-121_125.html?page=2&sort=2a&osCsid=b09d67a013106fd90f23ccb5e6caeb5d - de har mange forskellige døre og i øvrigt ALT andet man kan drømme om til dukkehuse og drillenisser! Jeg har handlet hos dem mange gange og de er super søde og hurtige til at levere :)

  SvarSlet
 8. sikke smukke gamle kugler- du fik da vist købt "lidt" i Herning :-) Glæder mig til at se hvad dine nisser finder på :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...