onsdag den 30. november 2011

Rød jul

Jeg holder lidt ubevidst fast i den røde farve her op til jul, jeg ville egentlig gerne have en masse nye farver ind, men af en eller anden ender det altid med at blive rød når jeg laver noget. Det er jo ikke fordi at jeg ikke syntes rød er fin, det gør jeg skam helt bestemt, men jeg bliver også inspireret af alle de fine ting og farver rundt om i blogland og alt det vil jeg gerne have lidt mere af herhjemme.
Indtil jeg får tager hul på farvelade posen, må i nøjes med lidt rød jul her fra mig. Juledekorationen lavede jeg i weekenden og hjertet har jeg strikket i uldgarn og valket så den er blevet helt tæt og filtet.
I aften bliver heltsikker en super aften, jeg skal nemmelig mødes med tøserne til sy hygge, rigtig god onsdag til jer.6 kommentarer:

 1. Jeg har også mest rødt og gråt/hvidt i mine julekasser. Jeg havde ellers flettet en bunke lilla julehjerter, men nu hvor det kommer til at hænge dem op, så synes jeg ikke rigtig, de passer ind...
  God hygge-onsdag:-)

  SvarSlet
 2. god fornøjelse i aften! Superflot strikket hjerte :-)

  SvarSlet
 3. Ville ønske det var mig der skulle til sy-hygge aften - god fornøjelse!
  Og hvor er det filtede hjerte bare fint - rødt er jo en fantastisk farve, så al respekt til den :-))

  SvarSlet
 4. Rød er også fint og det er jo os en ret julet farve, men jeg forstår dig os godt, for det er lidt sjovt at have noget af det skæve og utraditionelle :)

  SvarSlet
 5. Selvom jeg har flere farver end rød i mit "jule-hjem", så har jeg det lidt som dig...julen er bare rød! Tror det må være noget der ligger i sjælen fra ens barndom måske??:-)
  Jeg syns det er et sødt lille jule display du har lavet...og jeg er da helt misundelig på sådan en tøse-sy-hygge aften...:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Tak for kommentarerne, jeg kan læse at jeg ikke er den eneste der er til rød, men det er jo også fin, men har det nok lige som Anna at jeg gerne vil have noget af det skæve og utraditionelle ind også. by myr jeg tror du har ret, det er nok noget vi har fået ind helt fra barndommen, så det er lidt svært at rokke ved.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...