torsdag den 17. november 2011

En æblekasse kan bruges til mange ting

Jeg har taget en æblekasse ind i stuen, syntes den var rigtig fin til at opbevare mine vattæpper i. Jeg har stillet den for enden af sofaen, der var lige en plads og så har jeg tæpperne lige der hvor jeg gerne vil bruge dem. Her til aften fik Æblepigen så den fantastiske ide at den også kunne bruges til seng, hun flyttede nogle af tæpperne brugte en til madras og en anden til dyne og så puttede hun ellers med Fedtmule. Syntes hun så så sød ud der i æblekassen som næsten passede til hende i størrelsen, mens hun lå og hyggesnakkede med Fedtmule. Det gule vattæppe ja det er endnu et af mine køb fra Gittes stand på Stumpmarkedet, jeg var bare total forelsket da jeg så den. Den er lidt slidt i kanterne, men det kan jeg sagtens leve med for jeg syntes den er så fin i farverne, og den passer perfekt sammen med den grønne som jeg købte samme sted.
13 kommentarer:

 1. Nåh hvor ser det hyggeligt ud

  SvarSlet
 2. Så hyggeligt! Og hvor er det bare et flot tæppe!!

  SvarSlet
 3. tænker, det kan da ikke være just behageligt at ligge der.... :-) Men sød ser hun ud...

  Og ja, virkelig skønt tæppe og pude.... :-)

  SvarSlet
 4. Så lur jenta di var da. Hehe. Kan jo brukes som seng! :) Nydelig vatteppe og. Like It!

  SvarSlet
 5. Åh hvor er hun bare sød :0)
  Herhjemme er æblekasserne også kommet indenfor - en bliver brugt til opbevaring af brio togbanen, der jævnligt bliver taget frem på stuegulvet og i bryggerset står en anden kasse, som gummi støvler mv. bliver sat op i.. Jeg har skrevet en lille tekst på forsiden af kassen, synes det er blevet rigtig godt..
  God dag..

  SvarSlet
 6. Nårh hvor det ser hyggeligt ud - hvem der dog bare kunne putte sig ned i sådan en kasse :-) og fint tæppe, meget smukke farver ... God weekend til jer

  SvarSlet
 7. Herlige bilder av nydelig eplepike og deeeilig vatteppe!!! Superglad i fargene : )

  God god helg til deg!

  Klem
  Maria.

  SvarSlet
 8. Mange tak for kommentar alle sammen, nej jeg lurer også på hvor behagelig det mon er, men hvis jeg kender hende ret så hopper hun op i den igen i aften, for nu er det lige sjovt. Vattæppet er jeg også rigtig glad for og syntes farven lyser dejlig op her inde i stuen, hvor jeg har haft en tendens til at alting blev for mørkt.

  SvarSlet
 9. Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

  http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

  SvarSlet
 10. Kære Jeannett. Det er bare så hyggeligt når de små finder på sådan noget. Min lille trold elsker også at putte i tæpper og ja, kasser er åbenbart meget tiltrækkende, både for barn og kat her i huset. 1000 tak for pakken du sendte for et lille stykke tid siden. Jeg har skrevet lidt om det på min blog her til aften. Virkelig skønne ting, som jeg værdsætter meget :) Knus fra Line

  SvarSlet
 11. De bedste øjeblikke med ens børn, er helt sikkert når de gør noget total uventet:-) Og hyggeligt ser det ud!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...