onsdag den 29. februar 2012

krea aftale


Min tidligere onsdags sy aftale med veninderne er ved at være slut, men så er det jo bare skønt at den kan blive aflyst af en ny onsdags krea aftale. Uhh jeg glæder mig, er helt sikker på det nok skal blive lige så hyggelig som min tidligere aftale.

Jeg har haft lidt travlet her på det sidste + der har været lidt sygdom, men til jer jeg har lovet at svare tilbage i er ikke glemt, jeg skal nok svare på jeres spørgsmål, i ved selv hvem i er...
Kan i have en rigtig hyggelig aften alle...

4 kommentarer:

 1. Hav en dejlig aften, du er bare god til at få arrangeret faste krea aftaler. Jeg er lidt misundelig:-)

  SvarSlet
 2. Hav en dejlig aften, du er bare god til at få arrangeret faste krea aftaler. Jeg er lidt misundelig:-)

  SvarSlet
 3. Så fedt med faste krea dage, det har givet mig ideen til at hænge sedler op i min by om folk der vil lege og være krea sammen , måske kunne man låne kirkens forsamlingshus eller noget eller måske kontakte kommunen så de kunne sende et brev/tillbud til dem der er på barsel hvis de vil være krea, tænk dit indlæg gav mig denne super idé - NU SKAL DER HANDLES!!!! Dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 4. Er der plads til en mere?? Nu er vi endelig flyttet og jeg trænger sÅdan til at være kreativ og hyggeligt selskab. Det er lidt hårdere at flytte end jeg havde regnet med. Både fysisk og psykisk!! Så det lyder måske lidt desperat sådan at spørge, men det er jeg nok også lidt :)
  Kh Anna

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...