søndag den 26. juni 2011

Tøsehygge og lidt kreativitet


Vi har hygget os, ja vi har æblepigen og mig, manden i huset har været i Rusland hele ugen og vi har haft så travlt at vi nogle gange helt har glemt at savne ham. Der har været byfest i byen med fældes spisning, klovn og hoppeborg for børnene. Vi har gået tur, spist is, gået tur, spist is, leget i haven mellem alle roserne som dufter så dejlig og er så fine lige nu. I aften kommer han hjem og nu glæder vi os, til knus, køs, og måske en lille overraskelse hvem ved.

Lidt kreativitet er der dog blevet tid til, Lise har fået nyt fint sommer tøj. Det er mormor der har været i gang, se lige de fine sko hun har lavet som passer så fint til kjolen. Vuggen med sengetøj er en jeg selv legede med da jeg var lille. Det er så hyggelig med legetøj fra da men selv var lille syntes jeg, fyldt med minder.
Fik også liget lavet lidt hårpynt til æblepigen, passer til en kjole som jeg er ved at sy, men den er ikke helt færdig endnu, så den må i vente med at se. Tre billeder har jeg også lavet, ved ikke helt hvor de skal stå endnu, måske i mit kreaværelse.10 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre billeder og ikke mindst spænder. Glæder mig til at de kjolen. Æblepigen bliver fin! :-)

  SvarSlet
 2. Ejjj hvor nogle skønne billeder du har lavet her nederst... Er det nogle du har lyst til at sætte lidt i produktion?? De er da bare for fine.

  Men flotte billeder ellers.

  SvarSlet
 3. Dankebaar: tak jeg glæder mig også til den er færdig, men måtte lige lave noget om ved halsen. Det er dejlig med en overlocker, men helt vild træls når man skal travle på.
  Louise: Mange tak, jeg er glad for du kan lide mine billeder, jeg sælger ikke, med hvis du har lyst er jeg klar på en bytter :) Ellers er de også nemme selv at lave, måske jeg skal lave min første DIY. Jeg har det ellers lidt svært med de DIY syntes ikke rigtig jeg har noget at byde på, i forhold til alle de fine ting alle de andre laver.

  SvarSlet
 4. Åh jeg ved præcis hvad du mener, tænkte også på om jeg skulle oprettet en DIY, men nej, jeg ved heller ik rigtig hvad den skulle indebære... Jeg er bare ik helt så skarp i det hjørne, i hvert fald kun meget sjældent.

  Hvad tænker du som evt. byttehandel??

  SvarSlet
 5. De tager ikke særlig lang tid at lave og er ikke dyre, så jeg tænker ikke på noget særlig, en overraskelse bytte ting kunne være sjov. Jeg kan godt lave andre motiver og har også en del forskelligt papir

  SvarSlet
 6. åh jeg må lige gå i tænke boks... har simpelthen ikke lige noget fint liggende som kunne sendes :-9

  Men ha en dejlig dag

  SvarSlet
 7. dine hårspænder kan du altså også sellge Jeannett- du må lave en amioshop :-)- hvordan gør du de hæklede blomster fast- med limpistol eller?
  Måske du vil bytte nogle af dem med et stykke stof med orange elefanter på? 40*40 cm ??

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder. Jeg er vild med hækle spænderne.

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fine markblomster på billederne- og ja, er helt vild med spænderne!
  Jeg er meget interesseret i slyngeringene - kunne dog ikke lige finde din mailadr. Er vist lidt træt i dag.. Men du er velkommen til, at sende en mail til: byslyngel@hotmail.com

  Sommerhilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 10. Louise: hi du kan bare tænke lidt, men måske jeg samler mod til mig og prøver at lave en DIY så kan du selv lave dem, du har jo også fint papir ved jeg.
  Ellen: du ved jo jeg er villig til næsten alt, for at få fat på noget af dit lækre stof, så jeg er i gang med at hækle.
  Malene: Mange tak, jeg har købt spænder med et lille huld i Stof og Stil og så syet dem på.
  Christina: Super du kan bruge dem, jeg sender en mail i morgen.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...