lørdag den 18. juni 2011

Den glade ko


Det er en fast familie tradition at min far og lillebror, en gang om året har køerne på den lokale dyrskue. Hele familien er med til at hjælpe og heppe. En ærespræmie blev det til i år, og se lige hvor tilfreds koen er. I år var det ekstra hyggelig, for æblepigen er blevet så stor nu, at hun rigtig syntes det er sjovt. Der blev klappet køer, kaniner, heste, og kørt på traktor en rigtig Farmer weekend og vi elsker det. Det aller aller bedste var måske nok, at store kusinen også var med. Æblepigens store idol, alt hvad  hun gør, det er bare guld og skal heltsikker afprøves. Sådan en dag sammen med mormor og storkusinen glemmer man helt at man er træt, middags søvn det er kun for babyer.

4 kommentarer:

 1. Hej Jeannett
  Tak for din søde kommentar inde hos mig!!
  Sikke da en dejlig dag I har haft med skønne oplevelser - Jeg har faktisk aldrig haft mine børn med på dyrskue, men jeg kan huske at jeg selv som barn synes det var sjovt og spændende... Det er hermed ført på listen over det vi må prøve en dag!!! :)
  Hyggelig blog du har - her vil jeg glæde mig til at følge med fremover :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. hyggetroldeogbulderbasser: Mange mange tak, og velkommen, dejlig du vil læse med. I skal heltsikker prøve et dyrskue en gang, det er så hyggelig, børnene elsker at de må snakke med dyrene.

  SvarSlet
 3. Hej Jeanett...
  Vores computer er brudt sammen så carsten har købt ny idag der lige skal instaleres.. Derfor jeg ik lige har fået svaret.. :)
  Jeg tror jeg fik formuleret mig ldit dumt, det er nemlig først på fredag jeg får ferie, så denne her uge skal jeg på arbejde, men derefter har jeg fri i laaang tid.. og så er jeg med på en sysledag.. :)

  SvarSlet
 4. Bare WUNDERBAR: Jeg tænkte nok der var problemer med computeren, da du har været lidt stille. Der er også kommet en masse op denne uge 0g Leif er i Rusland, så det passer meget fint. Vi finder bare en ny dato, engang når du får ferie.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...