tirsdag den 28. juni 2011

Lidt genbrugsguld


Jeg er i fuld sving med mit male projekt, til denne uges torsdags To-Do Det krævede lidt ny maling, og når man nu er ude at køre, ja så kan man jo lige så godt også gå en tur i genbrug. Jeg fandt disse fine børne mønstre, syntes de er rigtig fine og glæder mig til at afprøve den gule kjole.
Lidt broderi og lidt stof blev det også til.
Tilbage til min torsdags TO-DO som handler om at male møbler til Filippas værelse, jeg er inspireret af disse fine farver.

5 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være gode sager du fandt. Glæder mig til at se kjolen.

  SvarSlet
 2. Hvor fine ting.. :)
  Den lilla blomst har akkurat samme farve som vores skab i stuen og den opslagstavle jeg lige har malet idag.. Hvis du har brug for en farvekode, så skal du bare sige til... :)
  Spændende at se dine to do´s.. Og så syns jeg det var lidt skægt, at du havde fundet det samme sengesæt som det jeg har broderet på.. Har du mon også fundet dit i genbrug? :)

  SvarSlet
 3. Anonym: Tak Ja jeg tror den bliver fin kjolen, mangler bare en applikation, men tror ikke jeg får tid til den før sidst på ugen.
  bare WUNDERBAR: Mange tak, men jeg har købt maling, og går i gang i morgen. Sengetøj ja vi handler jo samme sted såå :)Jeg fandt Karl Emils hat ude på vejen da jeg var nede for at handel, men da jeg gik tilbage for at samle den op var den væk, håber du har fundet den. Er du interesseret i at bytte tapet, jeg er lidt forelsket i dit blå, så hvis du har mere tilbage vil jeg gerne bytte.

  SvarSlet
 4. Hej Jea!
  Ja der var mig Ellen der var anonym- der er altså noget ivejen med mine kommentarer :-)
  Prøver lige igen hvordan det virker denne gang..

  - brodere på sengetøj- det skal jeg da lige tjekke på bareWunderbar... ps har også lige købt maling her på vej ind på job til min bordplade..
  Hav en god dag- glæder mig til at se dine ting imorgen :-)på TA da indlægget. Hilsen Ellen

  SvarSlet
 5. Ellen: Nå det var dig, Ja du skal se det sengetøj, det er virkelig fint, god arbejdslyst med bordet.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...