tirsdag den 14. juni 2011

Opgradering af sy rum og have fif
Jeg har rigtig længe haft lyst til at sy puder og sengetøj i tern, lige som dette helt fantastiske sengetøj. Jeg var så heldig at få med hjem fra forårs marked på Fyn Jeg har købt det af KIRKESJOV syntes virkelig hun laver nogle fine sager. (Jeg kan desvære ikke finde ud af det der med at indsætte et link, modtager gerne hjælp) Jeg syntes bare det var lidt uoverskuelig med alle de firkanter, når jeg ikke havde en overlocker, men det har jeg så nu. Se lige hvad jeg fandt på et lokalt kræmmermarked.


En Bernina overlocker til 150 kr det er da en ok pris. Det var nok det dårligste kræmmermarked jeg nogensinde har været med til, tror der var 3 boder og jeg var den eneste kunde. Jeg var der ellers liga da de åbnede, skulle jo ikke gå glip af noget :-) men jeg fandt da denne super maskine og 5 børne bøger for i alt 200 kr. Maskinen var lidt rusten og kniven var sløv, men jeg er så heldig at en af mine gode have venner, er super til at ordne symaskiner. Nu har han haft den hjemme og han har nusset pillet og slebet den og nu spinder den som en mis. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med at lave sengetøj, puder og tæpper med firkanter, ja og alt det andet den kan bruges til.


Og så til have tippet, min have ven kan andet end reparerer symaskiner, han en rigtig dygtig til det med haver. Han har en rigtig fin have, med masser af Rhododendron, de er jo super fine lige når de blomstre, men det varer desvære ikke så længe før de alle bare er grønne, og lidt kedelige at se på. Nu har han så plantet klematis rundt ved dem alle, så kan de klatre op i busken og overtage blomstringen, det er da smart syntes jeg.

8 kommentarer:

 1. Hej Jeannett...
  hold da op et kup.. Når først man har en ordentlig overlocker så forstår man ikke at man nogensinde kunne undvære en.. :) Det går bare så hurtigt og gir lige den sidste finish.. :)
  Rigtigt hyggeligt krea sted du har. Er vild med lampen også, vi har den også i hvid oppe ved vores computer..
  Have fiffet var ret godt.. Jeg har dog kun en rhododendron og den står i en balje.. utroligt så stor den alligevel bliver.. man kan jo også sætte klematis op af de gamle frugttræer, det er også fint.. :)
  Hav en go aften... :)

  SvarSlet
 2. Hov mht link... Når du skriver dit indlæg er der en værktøjslinie hvor du kan understrege ting, skrive med kursiv, sætte billeder ind osv osv.. Der er også et sted der hedder link..!
  Hvis du finder det sted du vil linke til, kopierer add, markerer det ord som skal indeholde linket, og tryk så på link "knappen" i værktøjslinien... Så kommer der en kasse op hvor du kan indsætte link, og vupti, så har du linket til eksempelvis Kirkesjov.. :)

  SvarSlet
 3. Tak jeg glæder mig også helt vild til at komme igang, skal lige have skåret/klippet stof og så går jeg amok. lampen ja den er jeg også glad for, jeg købte den for 15 kr hurra for genbrug. tak for hjælp med link, har lige redigeret og nu er mit indlæg med link :-)

  SvarSlet
 4. Hej!! Så fik jeg tid til at kigge ind til dig. Super fint sted du har fået dig her - og så dejligt at du er blevet inspireret til at sy firkanter sammen - det er så sjovt!!

  Følger med fra nu af ...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. hvor er det et fint krea rum du har, og sikke et kup med den overlocker!
  Jeg vil dog sige, at jeg har altså kun en alm. symaskine, og der kan man sagtens sy patchwork mv :)

  SvarSlet
 6. Kirkesjov: tak for besøget, selv om jeg jo har oprettet bloggen som en dagbog til migselv, så bliver jeg super glad for kommentarer og det er virkelig motiverende at nogle læser med.

  Marolle: tak det er virkelig rart at have et sted hvor alle krea tingene er samlet, det er lige som min fristed. Filippa har værelse lige ved siden af, det er også meget praktisk. Indtil nu har jeg jo også klaret mig uden overlocker, og havde jeg ikke fundet den til den pris, så havde jeg fortsat ingen :)

  SvarSlet
 7. hvor har du bare fin orden der på loftet Jeannett! Gid det var mig! Har gået og tænkt på hvor dit syrum er- men det må være ude overfor dit gl. kontor ? Og dejligt at se at du skal bruge lidt af mit gl. stof til sengetøj :-)

  SvarSlet
 8. Ellen: Yes lige oppe i kvisten, Filippa har fået mit tidligere værelse og jeg har fået stort vindue lige ud til haven. ja og tak for stof byttehandel syntes det er rigtig fint.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...