lørdag den 11. juni 2011

Lupinmarken i morgensol


Æblepigen vågnede tidlig, som i rigtig tidlig her til morgen. kl 4 kom hun kravlende over i sengen, begyndte at synge fødselsdagssang for mor, ja det var så en måned siden... og selv om jeg godt kunne have sovet et par timer mere, så var det nu meget sødt. Når jeg nu alligevel var oppe, kunne jeg lige gå en morgentur rundt i haven. Vi har en lille mark bag i haven med Lupiner,  se så fin den er her i morgensolen.Når nu dagen bliver ekstra lang, så er det jo godt jeg har en kurv med det her.

3 kommentarer:

  1. Det ser bare rigtigt rigtigt fint ud.. jeg tror jeg må på en havevandring hos jer en dag? Det lader til at I har rigtigt mange forskellige ting og jeg elsker at gå rundt og kigge i andres stauder, buske og haveideer.. :)

    SvarSlet
  2. Du skal være velkommen, jeg har jo også nogle bærbuske til dig. Måske vi kan bytte nogle staude frø engang.

    SvarSlet
  3. Mine valmuer står faktisk med store frøstande nu, jeg ved ikk om man må tage dem nu, men måske du ved det? Jeg har ikke så mange stauder endnu, valmuer, salvie, akalejer (i overflod!) floks, den slags småting.. Bede er der faktisk ik vanvittigt mange af, da vi købte huset var der overhovedet ingenting i haven bortset fra et ananas æbletræ og en mirabelle, en troldhassel og to kæmpe grantræer, som er fældet nu.. Ingen blosmter, buske el andet.. Så tingene går lidt langsomt med det, men det er hyggeligt når der kommer lidt til år efter år.. :)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...