torsdag den 16. juni 2011

Skybrud


DMI har varslet skybrud og det kan mine roser og pæoner ikke lide, derfor har jeg plukket en stor buket, med en blanding af nogle af de roser som blomstre nu. Nu står de i læ for regnen og dufter på mit spisebord.
Lidt duft til badeværelset blev det også til.

4 kommentarer:

 1. hvor fint... Jeg har slet ik tænkt i de baner.. håber mine blomster klarer sig, for skal da lige hilse og sige at det godt nok giver vand.. det er da helt vildt.. men også helt vildt hyggeligt.. når man sidder inde altså.. :)
  De er virkeligt flotte...
  I næste uge får jeg somemrferie, så jeg tænkte at vi mske kunne finde en krea formiddag hvis du ku ha lyst.. :)

  SvarSlet
 2. Det er nok også værst hvis du har hvide pæoner og med roserne, så kan de store udsprungne rose godt klistre sig fast på de knopper som sidder tæt på, så skal du bare fjerne blomsten så knoppen ikke rådner, giver det mening. Det kunne være rigtig hyggelig med en krea formiddag, jeg kunne godt bruge lidt hjælp, til at komme igang med at brodere. Hvad skal jeg købe hvis jeg gerne vil lave et navneskilt til Filippas dør. Fandt lige en ramme i vores lokale genbrug i dag til 3 kr :-)

  SvarSlet
 3. Åh jamen jeg har faktisk kun nasset broderi stof hos Annette.. :)) Men alt kan jo bruges, jo mindre tern jo mindre motiv, flere krydser.. :) Jeg skal også have fat i noget mere.. der er jo intet hejs ved at brodere, det er så let og ligetil som noget kan være, men vildt hyggeligt håndarbejde at sidde med, især når man sidder flere, fordi det er så simpelt at man kan snakke og lave noget på samme tid.. :)

  SvarSlet
 4. nåe ja og hvide pæoner har jeg ingen af, og det med roserne, det giver mening ja.. Må ud og kigge til dem imorgen.. :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...