onsdag den 15. juni 2011

Shopping


Jeg var en tur i Viborg i dag, sammen med æblepigen, hun skulle have byttet en Fifi mobil hun havde fået af mormor og som ikke længere ville ringe til Fifi. Når man nu er i Viborg så er der specielt to butikker, man bare ikke må gå glip af. Den ene er Tine Lune skøn skøn butik, som også flere i blog land har skrevet om bla. hende her. En af de butikker hvor man bare kan sige, jeg ønsker mig noget fra Tine Lund, og så er det lige meget hvad de kommer med, for man kan bruge det hele. 
En anden butik som jeg også altid lige skal ind og kigge i er Continental, er man til farver er det her butikken, her er fyldt op med skønne skønne sager, jeg bliver altid så glad når jeg har været her inde, se lige her.


Og hvad fik jeg så købt.. Ja det er jo ikke lige de nemmeste butikker at have en vildbasse på snart to år med ind i, specielt ikke når man gerne vil bruge timer, bare til at gå rundt og kigge. Derfor ingen impuls køb til mig idag, kun det jeg havde planlagt hjemmefra.


Et par greb og øreringe fra anne black, købt i Tine Lund


Kurv fra rice, har en i forvejen i pink, men denne skal bruges til garn og skal stå på sofabordet i stuen. købt i Continental.


Så fik jeg lige en bunke kort fra rice med i handlen fra continental, de er så fine, mon hun ved at jeg nærmest samler på fine kort...

5 kommentarer:

 1. Åh ja man får altså bare lyst til at købe og købe de steder.. Jeg har også de øreringe du har købt, el dvs en lidt anden variant, men næsten magen til.. De er super fine.. :)
  Tine Lund havde også aften udsalg med 40 % på en stor del af butikken, var ikk selv deroppe, men ku da godt lige ha ønsket mig det.. :)

  SvarSlet
 2. Det var da også nogle fine ting du havde planlagt at købe, tillykke med dem. Men en dag må du vist afsted uden lille-tøsen, og så skal der shoppes;))

  Stine

  SvarSlet
 3. bare WUNDERBAR: Ja jeg havde heller ikke lige mulighed for at komme til udsalg, men ville også gerne have været der.

  Stine: helt sikker en dag skal jeg afsted uden vildbassen og så....

  SvarSlet
 4. Hej Ævlebævle..

  Ja bare ved navnet på din blog smiler man jo. Men hvor er det dog en fin blog du har fået dig og sikke en fin butik i viborg. Tror heller byen må få et besøg af mig i sommeren.

  Rigtig god dag og glæder mig til at følge din blog:-).
  Kira

  SvarSlet
 5. Kira: mange mange tak, ja Viborg er heltsikker et besøg værd. Lige lidt længere nede af gaden fra Continental, er der en fantastisk isbar, helt sikker også et besøg værd.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...