torsdag den 30. april 2015

Skovbed og plantemarkeder

Skovbedet
Der sker virkelig noget i skovbedet, og i eftermiddags gik jeg en hurtig tur med kameraet. Anemoner og Hundetand,  Sneboldbusken og Rododendron, det hele er så fint.
Mine Kajserkroner blomstre også, det vil sige nogle få af dem, de har så travlt med at brede sig at de helt glemmer at blomstre. Hvis nogle af jer have eksperter har et godt råd så modtager jeg det gerne, syntes nemmelig det ser lidt trist ud med en enkelt blomst her og der.

Plantemarkeder
Noget af den kommende weekend kommer til at foregå på plantemarkeder. På lørdag den 2 maj skal jeg på Plante marked i Struer på Gimsinghoved, det er et must hvert år og jeg glæder mig.

Søndag den 3. maj er der plantemarked på Hald hovedgaard, det et af landets smukkeste plantemarkeder, og jo ganske tæt på hvor jeg bor, så jeg har planer om at nå den også.

Jeg har forskellige ting på ønskesedlen, men det ender også altid med impuls køb, jeg har virkelig svært ved at modstå fristelserne sådan et sted.

Foråret byder på rigtig mange plantemarkeder forskellige steder i landet, det er ofte de lokale have selskaber der står bag arrangementet, og der er virkeligmulighed for gode køb sådan en dag.
Ofte er der mange plante samler der sælger ud af overskud fra egen have, og her er gode muligheder for at finde sjældne planter som ikke lige findes på hylderne i de lokale plantecentre.

Hår du lyst til at undersøge om der er et marked i nærheden af hvor du bor, så kan klikke på linket og læse mere på Haveselskabets oversigt over Plantemarkeder4 kommentarer:

 1. Hvad hedder den hvide Hundetand ,det er bar så skønt med sådan have som du har .Skovbed og stenbed ser rigtig fint ud .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du er så sød, den hvide hundetand er faktisk lysegul og jeg har desvære ikke navnet på den beklager.

   Slet
 2. Skønne billeder fra dine bede.
  Håber at se dig på plantemarked i Hald Hovedgård.
  Jeg er der hele dagen i Haveselskabets telt, men skal bestemt også rundt og kigge.
  Jeg har en meget lang ønskeseddel. Så der er nok at vælge af.

  Jeg er også slem til impulskøb og når jeg så kommer hjem har jeg det ofte i forvejen.
  Ville også gerne til Gimsinghoved, men vi skal afmærke til parkering og plagering af sælgere.

  Ha`en god aften.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 3. Jeg har planer om at nå til Viborg også, men jeg har også en helt køkkenhave der mangler frø så nu må vi se. Hvis jeg kommer kigger jeg ind i teltet, du må endelig sige hej hvis du ser mig, jeg er selv vildt dårlig til at huske ansigter.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...