onsdag den 29. april 2015

Jeg drømmer om høns i haven


Jeg drømmer om høns i haven, og jeg vil gerne have dem NU. Jeg syntes "hvis jeg selv skal sige det" at jeg har været meget tålmodig. Jeg har ønsket mig dem længe, og jeg har forsigtig prøvet at overtale min bedre halvdel, overbevise ham om hvor hyggeligt det kunne være med lidt liv i haven, at vi jo bor på landet, og at sådan et lille hønsehus da nemt kan bankes sammen...

jeg er nået så langt nu at han er løbet tør for agumenter, han har indset at han har tabt kampen, og når alt kommer til alt, at det nok slet ikke er så slemt enda, at det faktisk bliver meget hyggeligt med friske æg til morgenmad og liv i haven.

Det er faktisk lidt tid siden jeg fik ham overtalt, og nu er jeg ved at være klar, det skal være NU. Min søde fornuftige mand prøver så at overtale mig til at vente til efter vores ferie (måske fordi det er ham der skal bygge skuret) Det kan jeg sådan set godt se det fornuftige i, men så skal jeg vente 3 MÅNEDER mere, og det er frygtelig længe syntes jeg.

Nu skal vi jo helst forblive gift mange år endnu, så jeg venter... ja jeg gør det, jeg venter, opfører mig pænt og venter.
Og så tænker jeg at det er et af livets små udfordringen, når 2 meget forskellige personer vælger at dele livet.

I mens så drømmer jeg, og pinner hønse billeder på pinterest, og her er nogle af dem, der er mange flere, og drømmer du også om høns i haven, ja så kan du kigge forbi min Pinterest profil lige her

12 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine hønse billeder ;0)
  Selvfølgelig skal du da have høns! Det er bare rigtig hyggeligt og det er altså noget helt særligt at hente æg i hønsehuset for 15 min senere at spise dem hårdkogt på et stykke rugbrød - med solgul blomme ;0) Mmm - eller endnu bedre som røræg en søndag morgen..mums.. måske kan disse argumenter også bruges .. smiler..
  Glæder mig til at læse mere om dit "hønseprojekt"

  SvarSlet
 2. ja tak alle argumenter kan bruges ;-) jeg lover at skrive mere om hønse projektet lige så snart der er nyt.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal du have høns! Høns i haven var et krav fra mig da vi byggede hus, men vi mand var lidt lurens ved at skulle byggehønsegård og hønsehus. men så fik han lidt vejledning og resultatet er vildt godt. Det er solidt, praktisk og nemt at udvide. han har også bygget legehus efter samme opskrift. Hvis du er interesseret kan jeg sende nogle billeder. I er også meget velkomne til at komme og kigge. vi bor i struer. ( så kan du jo tage på plantemarked på lørdag. I struer. Mvh Ane . du kan skrive til mig på thorgaa@hotmail.com.

  SvarSlet
 4. Ja høns kan altså ikke undværes, og det samme gælder for plantemarked i Struer ;-) Jeg skal til Struer sammen med min mor, så jeg får nok ikke tid til at komme forbi, men jeg vil rigtig gerne se billeder. Mange tak for tilbudet det er rigtig sødt af dig, måske du kan sende mig en mail, så kan vi evt aftale nærmere hvis Leif har brug for at se huset i virkeligheden. Ps Hvis du ser mig i Struer så prik mig lige på skulderen ;-)

  SvarSlet
 5. Ja selvfølgelig skal du have høns. Det er hyggeligt og meget nemt, og de spiser rester, og det giver god mening frem for at smide ud og ud. Vi har indhegnet vores nu, for vi mistede en del høns til ræven, da de var tilgængelige 😣
  Kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det giver nemmelig rigtig god mening at genbruge rester og overskud fra køkkenhaven og til gengæld få dejlig gødning ud af det.
   Vores skal også hegnes desværre, vi har en jagthund og en rævegrav nede på marken.

   Slet
 6. SKAL I HAVE HØNS SKAL I DA BINDE MALU, ELLERS TRO JEG IKKE I HAR DEM RET LÆNGE .PS SES PÅ LØRDAG.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hønsene bliver i hønsegården og Malu kommer ikke i nærheden. Ja vi ses heltsikker på lørdag,

   Slet
 7. Jeg kan lige se for hvor længe den proces med at overtale Leif har stået på... længe! Men er sikker på at huset bliver perfekt- jeg tænker bare om ikke der nemt kommer rotter når man har høns ? Men hønsegødning må da også være en positiv ting til plus listen ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jooh det tog temmelig lang tid, og ja huset bliver helt perfekt sådan er han jo :-)
   Rotter var også en af Leifs argumenter ha ha

   Slet
 8. Har haft høns i næsten 30 år. I en villahave! I øjeblikket har vi ingen! Men det er så dejligt med høns. Og ja risiko for rotter er stor. Det kræver en del omhyggelighed og rengøring for at undgå rotter! Vi har intet hønsehus lige nu. Der trængte til en stor renovering og manden min, ville hellere have et voliere med kanarier! Men ja, jeg savner mine høns! Måske en dag kommer det høns igen, hvem ved! Hønsehold er ikke besværligt, men kræver en del, med hensyn til rengøring. Og de får enormt nemt mider og lopper. Og om vinteren skal deres vand holdes frostfrit, og de skal have en stor portion sammenkog hver dag! Men jeg elsker hønsedamerne og deres æg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ekstra indsats tager jeg gerne, er sikker på at alle fordelene opvejer ulemperne. Høns i 30 år, jeg ser frem til at sådan bliver det herhjemme fra nu ;-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...