mandag den 6. april 2015

Så er det sidste påskeæg spist


Så er det slut med påskeferien, jeg håber i alle har haft en rigtig skøn ferie, og jeg der ikke har haft ferie i har måske gemt lidt til senere.
Vi har virkelig nyt ferien og den ekstra tid herhjemme, meget af tiden er blevet brugt udenfor i det gode vejr, men vi har bestemt også haft tid til inde hygge med familie og venner. Lige sådan en påske ferie skal gå efter min mening, godt vejr, til til at komme i haven, og dejlig selskab af familie og venner.

Det gode vejr fortsætter heldigvis, meget godt for jeg har spist lige rigeligt af påskemaden, så jeg kunne godt bruge et par dage mere med spaden. Jeg er ikke startet på at plante i mit staudebed endnu, det venter jeg med til næste weekend, det bliver godt at få sat de første planter i den jomfrulige jord.

I dag har jeg kørt nyt flise i gangene i skovbedet. og sørme om jeg ikke også kom til at grave lidt græstørv af der også, så ny er der plads til endnu flere skovbunds planter, ej hvor heldig...
Det skal jeg nok vise meget mere om senere, jeg skal lige have taget lidt billeder.

Rigtig god uge til alle herfra
2 kommentarer:

  1. ja med al den friske luft er det vel ok med et æg eller to :-) det vigtigste er jo at få rørt sig- og det lyder det til at den kommende sæson nok skal give dig :-) god uge og arbejdslyst!

    SvarSlet
  2. Tak og i lige måde, håber virkelig også fik startet godt op på ugen

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...