lørdag den 11. april 2015

Plantetid og nye roser


I dag har jeg plantet de her skønheder i mit nye bed sammen med blandt andet prydkirsebær, sommerfuglebuske og en del stauder. Jeg mangler stadig en mørk rose som passer sammen med Burgundy Ice og Rhapsody in blue, de skal stå i den lilla ende af bedet, så hvis du har et forslag så sig endelig til, den må ikke være for rød.

Jeg kan simpelthen ikke stå for smukke frø pakker, specielt ikke når det er frøblandinger med sommerblomster sat sammen i lækre farvetemaer. De her er fra Isabellas, men rigtig mange frø butikker laver dem, heltsikker kun for at friste svage sjæle som mig.


Dejlig plante rod i bedet, det er virkelig virkelig virkelig, svært at vente nu...

jeg har fået plantet den første af mine plante kasser til med krydder urter, så mangler jeg bare den sidste, jeg har ikke helt bestemt hvad jeg vil have i den endnu.


Der er blevet lagt nyt fleece i gangene i skovbedet, og så har jeg udvidet lidt, planen er at der bare skal være Hosta og forårs løg i bedet. jeg mangler virkelig noget spændende i haven på det her tidspunkt, så der skal sættes en del løg i haven i år har jeg bestemt.
Det er ikke alle mine anemoner der er sprunget ud endnu, men de her har blomstret længe, Kaj Munks blå anemone, jeg elsker den fordi den er tidlig, og fordi den er så skøn.

11 kommentarer:

 1. Sikken da en masse skønheder du har sået :-) Spændende:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver virkelig spændende at se de første blomster springe ud

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud, Jeannett!! I får da virkelig noget fra hånden😊 Hvilke krydderurter har du mon plantet/sået?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak bare de helt almindelige til den daglige madlavning, citron og alm. Timian, Oregano, Salvie, persille, Rosmarin og så er der Mynte i Zinkbaljen. Basilikum har jeg i drivhus, dild, purløg, og Koriander har jeg i køkkenhaven, og så må vi se om der kommer flere til i løbet af foråret.

   Slet
 3. Hej. Det kommer til at se godt ud. Jeg kan godt huske utålmodigheden fra da jeg anlagde mit rosenbed. Det trænger snart til en opdatering.
  Måske Rose de Recht og Gertrude Jekyll kunne være en idé til at sætte sammen med de andre. Det har jeg selv og jeg synes de passer fint sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja der må gerne gå sådan lige 2 år vupti, men på den anden side så skal Filippa jo i anden kasse efter sommerferien, det har jeg alligevel ikke lyst til, så jeg venter bare...
   De to roser er rigtig fine, men jeg har dem allerede så tænker der skal noget nyt til, men tak for forslaget.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hvor bliver det smukt! Smukke, smukke roser. Jeg kan se, at vi deler samme glæde for Claus Dalby produkter og frøposer fra Isabellas ;-)
  Jeg lagde en hel masse påskeliljer sidste år og kan se nu, at dem har jeg da virkelig manglet! De fylder smukt mellem krokus - og tulipantid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg arbejder lige ved siden af Bilka og jeg er vild med Engelske roser, så det er jo oplagt lige at hente dem der, og Claus har jo sørget for at de har en virkelig fint udvalg, han har en god smag. Isabellas har virkelig de skønneste ting, jeg har handlet der ofte.

   Slet
 6. Hej.
  Du kunne også tilføre dit skovbed nogle Juleroser/påskeklokker.
  De står i fuld flor lige nu og findes i et utal af farver og udformninger.
  Og så blomstrer de meget længe.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de står virkelig også på min ønskeliste, jeg har bare de helt almindelige, så kunne godt bruge nogle flere.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...