mandag den 29. april 2013

Tyl og nye farver


I dag var jeg en elsket og populær mor, jeg kom nemmelig hjem med nye farver, tyl, og glimmer, hvad mere kan man ønske sig når man er 3 1/2 år.

Jeg har længe været irriteret over de farver jeg havde til æblepigen, de kunne ikke rigtig spidses, knækkede nemt og de farvede heller ikke særlig godt. Filippa tegner rigtig meget, faktisk mange gange om dagen, så jeg syntes hun har fortjent nogle gode farver.
Jeg har købt Faber Castell farveblyanter, indtil videre er vi meget tilfredse, de tegner meget pænt, men vi er ikke nået til at spidse og tabe dem på gulvet endnu.

Lidt nyt tøj blev det også til, jeg havde nemmelig på mit arbejde spottet flere små 4 årige i denne skønne tyl nederdel fra Name it. Desvære var der ikke flere hjemme i butikken sidste uge, og efter at den søde ekspedient havde lavet adskillige telefon opkald til nabo butikkerne, var det tæt på at jeg opgav denne skønne sag. Heldigvis fik jeg en opkald i morges, at nu var der kommet nye hjem til butikken, så jeg var lige en tur forbi butikken på vej hjem fra arbejde i eftermiddags.

Jeg handler ikke så ofte i Name it, jeg syntes deres tøj til 3-4 årige er meget lille pige agtig. De havde dog flere fine ting til de lidt større piger, men der starter størrelsen ved 110 og det er lige stort nok til Filippa.
Jeg fandt dog en top og et tørklæde som passede fint i størrelsen og til nederdelen, nu mangler jeg bare en fin cardigan så har æblepigen da et rigtig fint sæt til konfi fest på lørdag.
5 kommentarer:

 1. Har du set den blonde cardigan de har i samme pudder farve og i hvis? Har selv stået og set på sættet i dag men da str 104 endnu er for stort til min den mindste er det ikk købt. Det ville også være noget for den store meeen nu er det den lille der har fødselsdag. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror det, men den var kun i str 110 og den var lidt for lys syntes jeg, jeg vil gerne have lidt mere farve på. (måske vi ikke snakker om den samme, den her var lysere end nederdelen)

   Slet
  2. den har blonder på mavestykket

   http://nameit.dk/name-it/heavy-tops/KIDSHUTHEALSSHORTKNITCARDIGAN/13084584,da_DK,pd.html?dwvar_13084584_colorPattern=13084584_SCALLOPSHELL&forceScope=

   Tror det er den her

   Slet
 2. Du fortryder ikke dit køb af faber farvebluanter(!) De er klart de bedste på markedet, ja jeg har sågar mine endnu som jeg fik i 12års gave.....

  SvarSlet
 3. Det er noget rigtig lækre farver, som vi holder meget af og passer på her i huset.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...