onsdag den 17. april 2013

Krea hygge klub


I går mødtes jeg med en flok lokale krea piger, i vores lille krea klub. Vi mødes en gang i måneden og det er simpelthen så livsbekræftende og hyggelig at mødes med ligesindet, og bare bruge tiden på krea syslerier og hyggelig snak.

Der bliver snakket og syslet en del sådan en aften, nogen gange mest snakket. Vi er ihvertfald enig om at de store tælle projekter, dem lader vi blive hjemme, det er snakken der bliver prioiteret højest. Så kan man jo filosoferer over hvad der gør, at vi kvinder har så stort et behov for at få snakket. Uanset hvad så kører jeg altid glad hjem fra sådan en aften, glad og med en lettet fornemmelsen, som regel også fyldt op med ny inspiration og med nogle krea erfaringer rigere.

Som regel laver vi vidt forskellige ting, det syntes jeg er super fedt. Jeg er altid spændt på hvad de andre nu har fundet på, det er bla. på den måde jeg bliver inspireret. Jeg udnytter også lidt meget at vi har en der er strikke kyndig, jeg har altid lige et par strikke spørgsmål eller et strikke projekt med i tasken, måske det ender med at jeg viser et færdig strikke projekt frem her på bloggen en dag...

11 kommentarer:

 1. Dejlige billeder!
  I går da I viste billeder på insta, blev jeg helt jaloux og savnede min egen kreaklub. For du har fuldstændigt ret. Man bliver tanket op med gode tanker efter sådan en aften. Jeg hækler mest, når vi er afsted, for jeg er sådan set ikke ret god til at tænke og strikke samtidigt:-)

  SvarSlet
 2. Sikke hyggelige billeder. Her i det nordjyske har vi også en krea-klub. Vi mødes også en gang om måneden til kreativitet og hyggesnak. Vi har alle mødt hinanden gennem bloggen og blogtræf. Det er bare så hyggeligt, at være sammen med andre som deler samme interesse. Imorgen er det mig der lægger hus til og jeg glæder mig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud !! :)
  Bliver helt misundelig, tror også jeg vil opfordre nogle af mine veninder til vi skal have sådan en klub ;)
  Uden børn og mænner :)

  Clara-Carl.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Such lovely pictures! I´m sure you had a lot of fun!!! :) xo

  SvarSlet
 5. Det ser bare kanon hyggeligt ud og sikke en god ide med sådan en klub.... det vil jeg tage til mig og måske forslå mine krea veninder:0)

  Vh Louise
  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Det er det bedste med sådan en kreaklub. Jeg er selv en del af en stor flok der gerne mødes en gang om måneden som minimum. Nogengange er vi tre og andre gange er der næsten fuld hus med en 15 kvinder.
  Jeg er tanket godt op på både kreafronten og på det personlige når vi har tilbragt en hel søndag sammen. Det er GULD <3

  SvarSlet
 7. Åh hvor hyggeligt! Jeg gad også godt være med i sådan en krea klub - kan godt forestille mig hvor hyggeligt og livsbekræftende det må være :)

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg er helt vild med det billede, hvor der er øreringe på, er det en mulighed at kunne købe af hende der laver dem? Og i så fald, kan du linke mig til hende?? :-)

  SvarSlet
 9. Ih det ser hyggeligt ud. Vil også super gerne have fundet nogen at lave en kreaklub med, men det kommer forhåbentlig en dag.

  SvarSlet
 10. Det ser super hyggeligt ud :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...