fredag den 19. april 2013

Min lille trappe trold


Mange tak for alle kommentarende på mit indlæg i går, der handlede om min bekymring omkring det at færdes på vores stejle trappe.
Ren motorisk har hun været klar længe, hun færdes tryg og sikke på trappen, det er mere mig der ikke rigtig kan slippe den trykhed det giver, at en af os er med når hun går ned. 

Som jeg skrev i går må hun gerne selv gå op, men når hun skal ned vil jeg gerne at en af os står nedenfor og tager i mod. 
Men....... nu har jeg slugt en kæmpe kamel samt en hel del nervøsitet og...... ta-da hun har fra i dag af fået lov til selv at gå både op og ned. 

Før vi fik æblepigen faldt jeg selv ned af trappen, jeg fik en ordentlig flænge i panden og var bevidstløs da Leif fandt mig. Jeg lå en uge på sygehuset til observation for indre blødninger, men heldigvis skete der ikke mere. I dag har jeg et fint ar i panden der hver dag minde mig om at trappen er livsfarlig, hvis man falder med hovedet først.  
Det er også derfor at jeg har haft så svær ved at give slip og lade hende selv gå, æblepigen er en pige med krudt i numsen, og nogen gange glemmer hun lige at tænke først.

Nu har jeg fået nogle bestemte men kærlige kommentarer fra jer kære læser, det var faktisk rigtig rart, mange tak for det. 
Nogen gange er det lige det der skal til for at give slip...7 kommentarer:


 1. Hun er en stor Pige nu,den trappe du faldt ned af var en Hønsestige. Godtnok har hun krudt i
  numsen ,men er også forsigtig når hun går på
  trappen,har selv set det. Så slap af Jeannett.
  Kan godt forstå du er nervøs her i starten men på de nye billeder ser hun sej ud,og klare det
  fint.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt, og det ser ud til at være et særligt øjeblik for hende også. Tillykke med beslutningen og god weekend!

  SvarSlet
 3. Dejligt for jer begge ;-) men pas lige på med de der super glatte strømpefødder. Vi havde kun en meget vitig regel på vores stejle trappe, og det var at man skal have bare fødder eller sutsko på, så man ikke glider ;-)

  SvarSlet
 4. Du er sej, er du... Det er bare SÅ svært at give slip og ikke mindst glemme frygten for hvad der kan gå galt, men det er jo nødvendigt - og sikke en glad pige du har fanget på billederne... Godt du turde :)

  SvarSlet
 5. Such pretty photos! :) xo

  SvarSlet
 6. Stor pige og mega sej mor!!!! Ved det er svært at give slip, så kæmpe sejt at du springer ud i at lade hende færdes selv på trappen ;)

  Kh Karina

  Ps. Som et par andre skriver, god ide med sutsko eller bare tæer så hun ikke glider - begge mine unger er barfodsindianere så de står altid godt fast :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser hun stolt ud, kan godt forstå din bekymring, det er skisme svært at give slip på kontrollen hele tiden, men de er jo nok nødt til at lære tingene selv selvom man gerne vil bære dem igennem alt på hænder og fødder

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...