lørdag den 23. marts 2013

Skøn pakke fra My lille limon


Vi har modtaget en helt speciel lækker pakke fra en af mine nye yndlings webshop My lille limon. Timingen var helt perfekt, nu hvor vi alligevel var hjemme med skoldkopper. Vi har leget indianer, og så skal man jo males, og hvis ikke som en kriger, så måske som en sommerfugl. Ansigtsmalingen er fri for phthalater og parabene, så jeg malede lidt der hvor der ingen skoldkopper var.
My lille limon har et meget unikt og spændende udvalg af mindre kendte mærker. De har specialiseret sig i produkter der er økologiske og bæredygtige, og som ikke sælges ret mange andre steder i Danmark. De sælger fx. øko tøj, til børn fra 0-6 år, legetøj, unikt udklædnings tøj og masker, skønne ting til borddækning og fest.
Er du blevet fristet, så er det lige nu du skal kigge ind på shoppen, du kan nemmelig få 20% på alle nye og ikke i forvejen nedsatte varer, lige nu og indtil mandag.
Jeg overvejer flere af de her håndlavet Cutiedooty hårspænder, eller hvad med de her virkelig skønne story boxes

Indianeren har fået lov til at hoppe lidt i sofaen, og jeg advarer mod lidt for mange billeder :-) jeg kunne bare ikke lade være, og så kunne jeg jo lige vise min nymalet lyserøde væg samtidig... Dette er et reklame indlæg, men holdningen til produktet/firmaet er helt min egen2 kommentarer:

  1. Wow, I am totally loving everything! These trousers are sooo pretty! They should ask us, too, if we want to test them ;) What a great package for you! :) xo

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine og lækre ting, der må jeg vist ind og kigge!!

    http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...