søndag den 24. marts 2013

Et rigtig godt Edition marked

Jeg var sammen med et par veninder til Edetion marked i Åarhus i lørdags. Et kunst design marked, som Anja med bloggen white wall gallery står bag.
Stor ros til Anja for et godt marked, med rigtig mange spændende og dygtige kunstner, nogle af dem kendte jeg i forvejen, men andre havde jeg aldrig havde hørt om før.
Anja luftede muligheden for et nyt marked allerede til efteråret, vi er så klar hvis det bliver. Indtil da kan i jo følge med på hendes blog her, eller på face book lige her

Jeg fik taget lidt billeder, men desvære ikke så mange, her kommer nogle af dem.

 Dead living plakater af Tina Lee 


Mette Hørsted, jeg købte en lille sweet bird af hende, du kan se den og mange flere på hendes Etsy shop lige her.Karina Bækkelund med sine fine print og sprælledyr

Stine Kiel Hvid, jeg har desværre ingen link.


Camilla Boman Jensen, kendte jeg godt fra UP messen i Herning, hvor jeg så hendes fine træ fugle første gang. Denne gang havde hun blandt andet lavet disse fine påskeæg, man kunne købe dem både færdig foldet eller i fold selv ark. Jeg er helt vild med dem, og jeg glæder mig til at få mine foldet og hængt op her til påske.
Camilla har lovet at hun vil sælge dem over bloggen, så kik ind forbi der kommer et salgs indlæg lige så snart hun er kommet hjem og på plads efter Edition.

Jeg fik selv købt fine print og langballe keramik med hjem fra marked, det viser jeg meget mere til i morgen.4 kommentarer:

 1. Det ligner da et godt sted at være

  SvarSlet
 2. Så ærgerlig over ikke at kunne tage med jer;) Næste gang...:)

  SvarSlet
 3. Så er æggene på bloggen!
  Tak for den fine omtale, Jeanett :)

  SvarSlet
 4. Nøj det gad jeg godt at have været til. Ved du hvornår det kommer næste gang? :o)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...