tirsdag den 19. marts 2013

Hjemme med skoldkopper

Der kommer ikke så mange nye indlæg for tiden her på bloggen, jeg når ikke helt så meget som jeg gerne vil desværre. Men lidt har jeg fået hæklet, et lille hylster til mine hæklenåle har længe stået på to-do listen og nu er den lavet. Den har en praktisk lille størrelse, der er lige plads til alle mine hækle nåle og ikke andet, men så fylder den heller ikke så meget i tasken. Jeg har foret den med stof indeni, så nålene ikke går igennem.
Æblepigen har fået skoldkopper, så vi har været hjemme siden weekenden. Heldigvis har der ikke været så meget feber, så det har ikke været så slemt for hende. Hun havde svært ved at sove i nat, og i dag er der kommet lidt flere skoldkopper, men hun har været frisk til at lege. Her komme lidt billeder fra de sidste par dage, billederne af Filippa er fra i går og der var der ikke så mange skoldkopper at se i hovedet.
Jeg blogger fra min IPad da computeren røg på gulvet i dag, og oplader kablen er gået i stykker, håber virkelig der kan købes en ny. Så hvis indlægget ser lidt underligt ud, så er det fordi jeg har skrevet det færdig på iPad, og det er altså lidt noget andet.

7 kommentarer:

 1. Skoldkopper er så irriterende! Men hvor er det godt, at hun får dem nu. Min søn fik dem lige før jul, og han er 10. Har du noget spray til at lindre kløen?

  SvarSlet
 2. Ja vi er også glade for at få det overstået nu, ja vi har købt spray og bruger det flittigt, du kan godt se det lidt at hun har det i hovedet

  SvarSlet
 3. Oh no! :( Big hugs to all of you!!!

  SvarSlet
 4. Ser ellers ud til at indianeren har haft nogle hygge sygedage hjemme - smil

  SvarSlet
 5. Det er sådan en sygdom som er så irriterende fordi ungerne bare helst skal have den som små.
  Min datter har ikke haft det endnu. Vi har prøvet at smitte hende 3 gange (Hvilket er lidt mærkeligt. Tænk at ville smitte sit barn med vilje..) men uden held.
  Håber snart din pige bliver frisk igen.

  SvarSlet
 6. Ihh ja, de skoldkopper... Jeg tog turen i efterårsferien med begge mine børn...

  Min datter på 1 mærkede ikke så meget til dem, men min dreng på 11 - Det var bare så synd for ham!

  SvarSlet
 7. Øv, men så alligevel ikke, med de skoldkopper! Godt hun får dem nu, og så håber jeg ikke hun plages noget af dem.. ;-) Mon I har haft børn på besøg de her dage, for at blive smittet? ;-)

  Jeg kender det så godt for tiden, det med mangel på tid til krea sysler. Den er så fin, dit lille hæklenåls-etui til din taske! Jeg får lyst til at begynde at hækle, blot for at kunne have sådan en fin lille sag i min taske ;D

  Rigtig god bedring til Æblepigen, og hav en god aften videre!

  Kh Marthe

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...