lørdag den 30. juni 2012

En lille nålepude



I min taske er der altid et eller andet projekt som jeg lige kan tage frem når jeg har en ledig stund. Jeg hygger mig med at side og nørkle med et eller andet fx. når manden kører bil, i min frokost pause, eller når jeg er på besøg og vi bare sidder og snakker. Det skal selvfølgelig være et ganske simpelt projekt, ikke noget hvor jeg skal tælle og huske omgange, så går der for meget af min fokus på projekter det er ikke meningen. Nogen gange tænker jeg på om dem jeg er sammen med, syntes det er irriterende at jeg sidder der og nørkler, for jeg kigger måske ikke helt så meget de personer i øjnene jeg taler med, som hvis jeg ikke havde noget i hånden. Jeg føler selv at jeg sagtens kan have fokus på både dem jeg taler med, og på det jeg nu laver, men mon de tænker det samme...

Den sidst stykke tid har jeg haft denne lille nålepude i tasken, jeg har syet lidt på den her og der og nu er den så endelig blevet færdig. Jeg syntes den er blevet rigtig fin, men mine nålepuder har det med at blive foræret væk, så nu får vi se hvor lang tid denne får lov at blive...

18 kommentarer:

 1. Den er godt nok bare rigtig sød. Flot håndarbejde. Den fortjener du næsten at beholde. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja nu må vi se, den var hyggelig at lave så jeg vil ikke være så ked af at lave en mere, hvis den en dag ryg afsted :)

   Slet
 2. Du er ikke alene om, at have projekter med, så man lige kan lave lidt på dem, når der byder sig en mulighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig at høre at jeg ikke er den eneste, jeg kan nogle gange godt syntes at jeg spildet tiden hvis jeg bare sidder og ikke har noget at lave, men det er jo lidt skørt :)

   Slet
 3. Ja det er bare godt altid at have noget med- man ved jo aldrig hvornår der lige bliver lidt tid tilovers- og jeg er rigtig glad for den nålepude jeg har fået af dig allerede..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejlig at høre at du kan bruge den :)

   Slet
 4. Nå, det var DET, du var i gang med at brodere! :)
  Hvor er den bare sød!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi ja men det var faktisk meningen at den skulle have været en lille ting i en give away, men så gik alt bare galt med de andre ting der skulle have været med, så det blev puderne i stedet :) Derfor ville jeg ikke lige sige hvad jeg lavede :)

   Slet
 5. Hvor er den sød - hvordan er den lavet ?
  Jeg har også tit lidt med i tasken hvis jeg ved jeg får lidt ekstra tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den her er perfekt at have med i tasken den fylder nesten ingenting. Jeg har bare lavet korssting 3 gange 3 så det danner en kvaderart, hæfte og ny farve, ingen planlægning i farverne, det komme i helt tilfældig rækkefølge.
   Jeg tror du kan se mønstret på det første billed.
   Da broderiet var færdig syede jeg et stykke stof på til bagstykke, ret mod ret og vendte rundt. jeg har fyldt med bamsevat og syet det sidste hul til med hånden.

   Slet
  2. Håber det gav mening, ellers så så bare spørg igen

   Slet
 6. Hvor er den bare sød. Jeg har også altid gang i et eller andet kreativt projekt. Jeg bliver nærmest desperat, hvis ikke jeg har noget at gå i gang med.
  Så kender det skam godt.

  Mvh Helena

  SvarSlet
 7. halløjsa, du har fin farvesammensætning, men vil da ønske at du vender stingene samme vej, hvis du sådan vil vise dit arbejde frem.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for kommentar, jeg er glad for du gjorde mig opmærksom på en detalje jeg ikke selv havde tænkt over.
   For mig handler det ofte mere om processen, end det endelige resultat, specielt hvis jeg laver noget jeg ikke har lavet før, derefter vil jeg selvfølgelig gerne blive bedre og bedre :)
   Jeg lægger ud fordi jeg gerne vil samle billeder af hvad jeg laver, og fordi jeg gerne vil inspirerer andre. Jeg mener godt man kan blive inspireret af min broderet nålepude, det er jo op til en selv om hvordan man syr den.
   Men tak for kommentar, det er da noget jeg vil tænke over næste gang jeg broderer.

   Slet
 8. lige en uddybelse... første tråd går fra venstre mod højre. Anden går fra højre mod venstre. Lav halve kryds i hele rækken ud, sy sidste del af krydset tilbage igen. Det andet er noget "rod"

  SvarSlet
 9. Mange tak for den, det havde jeg aldrig fundet ud af :)

  SvarSlet
 10. Den er super skøn din nålepude og JEG blev inspireret :) - også selvom jeg også er sådan én der spotter det der 'rod' med stingene, måske netop fordi jeg også har lært, at brodere korssting systematisk med hele rækker af halve sting og SÅ tilbage :) Dog kunne jeg godt finde på at undlade, at brodere hele vejen hen, når den nu netop består af så mange farver som her - men så i hvert fald de tre tern hen, som du har i et tern, så tilbage, og så rækken under :)

  SvarSlet
 11. Jeg så lige nålepuden ovre hos Annchen og måtte straks herover og snuse! Og sikke en fin blog. Nøj, hvor er du dygtig.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...