tirsdag den 12. juni 2012

Praktisk opbevaring med tapetÆblepigen har flere pladser rundt omkring i huset som er helt hendes egen, steder hvor der er plads til leg, og steder hvor hun kan sidde og tegne, lave perler, eller måske læse en bog.
Vores hus er i to etager, og æblepigens værelse er på loftet, det er nogle gange lidt for langt væk, vi nyder nemmelig at være i nærheden af hinanden også selv om vi laver hver vores ting. Det betyder at vi har en del legetøj i stuen, og at der skal være steder hvor der er plads til leg. Jeg har det helt fint med at æblepigen har indtaget en del af stuen, faktisk syntes jeg det er ganske hyggelig. Jeg gør meget ud af at legehjørnet er hyggelig for æblepigen, men samtidig er det vigtig for mig at vi voksne også kan holde ud at se på det. Man kan sagtens se på æblepigens legehjørne at jeg er til retro og tapeter, og på den måde bliver det en naturlig del af husets indretning.
æblepigen har længe haft to tapetseret Pringles rør stående på sit tegnebord i spisestuen, en til farvekridt og en til papir, ganske praktisk og lige ved hånden når lysten til at tegne melder sig. jeg har bare længe været træt at det papir jeg havde tapetseret dem med, derfor fik de i aftes lidt nyt tapet. Nu står der to næsten nye tegne rør på bordet, praktisk for æblepigen og ganske hyggelig for mig at se på...

12 kommentarer:

 1. Jeg har netop lige gemt et par chipsrør, men ved ikke lige hvordan jeg skal gøre dem rene.....

  Det er et sødt sted, det samme hos os:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har vasket dem i lunken vand med lidt sæbe indeni, udenpå har jeg ikke gjort noget, det fungerede fint her :)

   Slet
 2. you have such a sweet and happy blog❤

  du har sådan en sød og glad blog❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det er jeg rigtig glad for du syntes, jeg prøver nemmelig også at gemme de positive ting far min hverdag, her på bloggen, det er nemmelig dem jeg gerne vil huske.

   Slet
 3. Hvor er de blevet fine :-)

  Jeg har lige fået en masse tapet ind af døren - som du kan læse mere om imorgen - så hvis du har andre gode idéer til tapetprojekter, tager jeg imod med kyshånd :-)

  KH Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det lyder da bare skønt med en tapet pakke, det glæder jeg mig til at læse om. Jeg syntes der er rigtig meget inspiration med tapet rundt omkring, her henter jeg selv en del. Glæder mig til at se hvad du finder på :)

   Slet
 4. Alt blir så flott med litt tapet - kjempebra å bruke Pringles boksene slik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg syntes de har en form som er anvendelig til flere ting, og så er det praktisk at de har plastik låg. Overvejer at lave en til strikkepinde og en til vatrondeller på badeværelset :)

   Slet
 5. Ej hvor er det flot, super god ide med at dekorere gamle prigles bøtter. Har selv dekoreret nogle gamle dåser af flåede tomater, som også blev rigtig fine til opbevaring af mine blyanter mm.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det er et super nem lille projekt, men der kommer noget ganske praktisk ud af det og det er jo fedt. Dåserne har jeg også nogle stykker af, bla. også en til blyanter

   Slet
 6. Skønne tapeter de har fået. Og ja Pringles rørerne er super anvendelige, mine børn tømmer gladeligt rørerne for mig :)

  SvarSlet
 7. Sikke en super ide! Det kan være jeg låner den : )

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...