lørdag den 16. juni 2012

Nyt stof, pæoner og gyngetur under Kastanie træet


Æblepigen har fået ny gynge i haven, tæt på huset og under den store kastanie træ, det er så hyggelig, tænker hun kommer til at bruge en del tid her resten af sommeren. 
Pæonerne blomstre i haven, og jeg nåede lige at få hentet nogle ind, inden en kæmpe byge fik de store hoveder til at hænge. nu står de på mit bord, og jeg nyder synet mens jeg klipper stof.
Jeg har nemmelig været en tur i Stof og Stil i dag, og Jeg fik fine sager med hjem. Så kunne det jo ikke passe bedre at manden og æblepigen havde valgt at tage på cykeltur, så jeg kunne få alene tid med symaskinen.
 

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg er ved at lave et nyt mønster, ud fra en natkjole. Håber lidt jeg får skabt et basis mønster som jeg så kan bruge til forskellige kjoler, nu får vi se om det lykkes.

   Slet
  2. Hov foresten jeg glemte de der melamin kopper til dig da vi var hos jer- dem i blå- er du fortsat interesseret- for jeg er ved at rydde op igen og har sat en masse lopper til salg idag..

   Slet
  3. Foresten- har Leif lavet de der mønstervægte?

   Slet
 2. Altid fedt med en stak stof der bare venter på gode ideer.

  SvarSlet
  Svar
  1. præsis, syntes bare altid jeg kommer hjem og tænker, ej jeg skulle da have købt meget mere :) forestiller mig jeg snart må afsted igen.

   Slet
 3. Hvor ser det dejligt ud med den gynge, ville ønske at vores have havde et stort træ!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg syntes faktisk de der gammeldags gynger der hænger fra en gren er så hyggelige, og så kan den hænge lige der hvor vi opholder os rigtig meget.

   Slet
 4. Hej fint Gynge den skal hun nok få meget glæde af det ser spændene ud det stof du har på bordet.de stof vægte du har ku jeg godt bruge .Kan man ønske dem engang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den gynge skal hun bestemt nok få glæde af, stoffet er forvandlet, viser lige resultatet når jeg har tid til at fotografere. Stof vægtene har Leif lavet og jeg tror desvære ikke han har lyst til at lave på bestilling, men når det nu er verdens bedste mor der spørger, ja så er det jo lidt en anden sag ;)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...