søndag den 3. juni 2012

Mit krearumJeg er så heldig at have et krea rum, eller hjørne eller hvad man nu kan kalde det. Vi har en stor kvist på huset, med et dejlig stort vindue og det er her jeg har mit krea rum. Det er helt mit eget, jeg skal ikke dele pladsen med nogle og jeg elsker det. Fra mit dejlige store vindue har jeg udkig ud over haven og der strømmer masser af dejlig lys ind af vinduet, selvfølgelig afhængig af hvor lang tid det er siden de sidst blev pudset.

Mit skuffe møbel som jeg har tapetseret er kommet på plads, skufferne er blevet fyldt op med småting og nips, ting jeg bruger når jeg syr. Tape og perler er blevet ordnet og kommet i plast bokse fra Søsterne, jeg har fået ordnet mit stof og lagt det på plads på hylderne, jeg ved ikke hvorfor mit stof har en mani med at hoppe ned fra hylderne og sprede sig ud på bordet og gulvet, i stedet for at lægge sig pænt på plads når jeg er færdig med at bruge det. Det foregår tit på gulvet når jeg klipper stof og tegne mønstre af, ville ønske jeg havde plads til et ekstra bord, men det har jeg desværre ikke, og indtil jeg finder en bedre løsning, går det som også fint nok. Der er jo næsten uanet plads på gulvet, afhængig af at der ikke er for meget rod selvfølgelig :)I andledningen af at jeg har fået ryddet op har jeg plukket en lille mark buket, den pynter fint i vinduet sammen med den fine ranke som Mejse har lavet til mig. I den gamle syskrin har jeg alle mine knapper, efter at jeg på et tidspunkt skrev at jeg var i knappe krise, er der flere der har været så søde at tænke på mig hvis de har fundet nogle, det er jeg super glad for og har efterhånden en lille samling.

Det ene billed er taget inde fra vores soveværelse, vi har loft til kip og synlig bjælker på loftet, det giver en lys og rummelig effekt i rummene, og de synlige bjælkerne giver en næsten skulpturel effekt.


Stolen er en af mine seneste loppefund, jeg syntes den passer perfekt til rummet, men må indrømme at en stol med hjul nok kommer på ønske listen engang. Det er altså mere praktisk når man sidder og syr, og skifter fra det ene sted til det andet.

Stoffet som ligger på bordet er klippet til et par nederdele til æblepigen, det bliver så skønt at komme til at sidde der i mit ordnet rum og sy....51 kommentarer:

 1. For et deilig syrom /krearom - jeg er bare såååå misunnelig :)

  SvarSlet
 2. Ej et skønt rum, ville elske at have pladsen til sådan et...
  Super skønt og lækre detaljer.
  Kram Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg nyder virkelig også at jeg er så priviligeret at have sådan et rum

   Slet
 3. wauw hvor er det bare fint! ville elske at sidde der og være kreativ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det gør jeg skam også :) tak for kommentar om mine FDB stole, dejlig at jeg kan inspirerer sådan en indretnings ekspert som dig :)

   Slet
 4. Fantastisk rum - med et skønt lys! Forstår godt du nyder at sidde der!! Virkelig hyggeligt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja lige præsis det med lyset er jeg rigtig glad for, det betyder så meget når man syr syntes jeg.

   Slet
 5. Hvor ser det bare lækkert ud, og hvor er du heldig du har dit eget rum!! Selvom jeg nyder at kunne være sammen med familien (i stuen hvor jeg har mit krearum) ville jeg alligevel ønske jeg havde et eget rum til alle mine ting, så man også kunne være bekendt at rode lidt;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig at det er rart at have et sted hvor det er ok at rode, men jeg sidder faktisk også tit ved spisebordet og syr, netop fordi der er familien :)

   Slet
 6. Uh, hvor er det hyggeligt - giver mig (næsten) lyst til at få ryddet op i mit krearum :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi dejlig du kan blive lidt inspireret :)

   Slet
 7. Det er sørme fint, dit krearum :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er også godt tilfreds, lige en detalje væggene er malet lys grå. Noget jeg gjorde for en del år siden, dem vil jeg gerne have malet hvide engang når jeg får tid, tror lige det giver det sidste :)

   Slet
 8. Aj hvor er du altså alt for Elling, eller ikke alt for, men bare super super heldig! Ville ønske!! T jeg kunne have sådan et rum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg føler mig også rigtig heldig og nyder det virkelig meget :)

   Slet
 9. Ih hvor ser det lækkert ud!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det lækkert dit heldige asen;-) Bare det var mig der havde sådan et rum, jeg er henvist til lagerplads i et skab på børneværelset og sybordet er spisebordet i stuen, suk!
  Ville elske at bo i dit krearum, det står øverst på ønskesedlen til et fremtidig hus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi grinte lidt af din kommentar, Filippa har værelse lige ved siden af og nogle gange bare for at få lidt ro til at sy, må jeg finde mig i meget legetøj på gulvet og på bordet. En ofte hørt kommentar når jeg sidder og syr er " hm hm, den vil jeg have" og så er hun væk, og væk er også et stykke bånd eller stof. Jeg kan så senere finde det i dukkesengen, og så er det et total uundværlig stykke legetøj.

   Slet
 11. Det ser super hyggeligt ud, Jeanett:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anna, nu glæder jeg mig så til at kan side der oppe og forvandle alt den inspiration jeg får inde hos dig, til noget fint tøj til Filippa

   Slet
 12. Nej hvor er det bare fint!! ;o) Rigtig skønt

  SvarSlet
 13. Så fint og sikke rydeligt. Mit er et stort kaos, er særlig vild med dine cirkler rundt om vinduet, virkelig lækre farver:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak ja dem er jeg også selv helt vild med, det er søde Mejse der har lavet dem og jeg syntes de ser helt perfekte ud lige der.

   Slet
 14. Så lækkert, misundelse er en grim ting ;) det er en rigtig fin og spændende blog du her har, jeg har flux tilmeldt mig. Glæder mig til at følge dig og din kreativitet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg er virkelig glad for at du syntes om min blog og har lyst til at læse med, velkommen til

   Slet
 15. Nøj hvor er det bare fint og hyggeligt. Det med at have egen kreaplads er simpelthen bare lykken. Jeg er også så heldig at have mit eget fine rum men ender oftest på langbordet alligevel for det er jo der ungerne er.

  Jeg er vild også med din blomsterbuket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det gør jeg faktisk også, men syntes stadig det er dejlig at have tingene samlet et sted.

   Slet
 16. Vilket fantastiskt krearum du har med underbart ljus och massa fina färgeroch detaljer! :) Kan förstå att man blir inspirerad där!

  SvarSlet
 17. ENVY ENVY....det er da et skønt krea rum - åååh bare jeg havde plads til den slags. Men i vores hus er samtlige hjørner fyldt op af motorcykler, traktorer med hænger, gravkøer, bilbaner, tog med skinner og Postmand Per film og alt muligt andet godt:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg har skam også legetøj over hele huset, her er det bare mest pony og andet tøse stas :)

   Slet
 18. Jeg læner mig vist bare op ad de foregående 17 kommentarer!!!

  SvarSlet
 19. Ej, hvor lækkert!
  Jeg har allerede skumle planer om, hvad jeg skal bruge børnenes værelser til, når de flytter hjemmefra..
  Desværre er de kun 4½ og 2½ år, så må vente lidt endnu. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi mange tak, jeg der går jo forhåbentlig noget tid endnu :)

   Slet
 20. WOW, Jeannett! Sikke et vidunderligt rum.. Og ranken hænger bare SÅ fint lige der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jamen jeg er også bare så super glad for den Mejse

   Slet
 21. wow, sier jeg også, deilig deilig krearom!
  Kos deg der!! :O)
  og så mye fint jeg skimter i hyllene ....
  Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det er jeg sikker på jeg kommer til :)

   Slet
 22. Uber lækkert krea rum! ;)

  SvarSlet
 23. Wauw, så dejligt et krearum du har.
  Bare det var mig :-))
  Men det må vist vente til børnene flytter hjemme fra.
  God aften til dig og dine

  SvarSlet
 24. Hold da op Jeanett, det rum har godt nok forandret sig siden jeg så det.... Ikke fordi det ikke var hyggeligt før, men jeg er vild med det nu... Så fint... Og Mejses ranke, den er simpelthen så fin, utroligt så meget den gør ved et rum, jeg elsker også min :-)

  SMUKT RUM....

  SvarSlet
 25. Hvor kunne jeg bare ønske mig sådan noget! Super lækker værelse! Vh

  SvarSlet
 26. Ej hvor ser det super godt ud.... Skønt med sådan et rum, hvor der er plads til al kreativitet.

  /Anita, kreabondegaard.blogspot.com

  SvarSlet
 27. Hvor ser det bare fantastisk dejligt ud!

  SvarSlet
 28. Ej, hvor er det fedt. Sådan ville jeg også gerne at mit krearum så ud. Men vi desværre ikke et stort lækkert værelse i overskud, så jeg må "nøjes" med et mindre værelse, som også fungerer som kontor...

  SvarSlet
 29. Ej, hvor er det fedt. Sådan ville jeg også gerne at mit krearum så ud. Men vi desværre ikke et stort lækkert værelse i overskud, så jeg må "nøjes" med et mindre værelse, som også fungerer som kontor...

  SvarSlet
 30. Ja jeg melder mig til koret- det er da bare et super lækkert krea rum du har der :0)
  Mit rum ( for jeg er faktisk en af de heldige der har et..) fungerer i øjeblikket for opmagisinering af flyttekasser, ting der endnu ikke er kommet på plads, lidt legetøj osv. osv - Hmm måske skulle jeg snart "erobrer " det tilbage igen - smiler..
  Tak for kigget
  God aften

  SvarSlet
 31. your room is so wonderful...♥
  alex

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...