onsdag den 18. januar 2012

Sy hygge aften

Jeg pakker og gør klar til den ugentlige sy aften sammen med nogle af mine veninder, min dejlige ugentlige fri, hygge, aften. Jeg skal igang med en ny kjole og er ved at udvælge stoffet jeg vil sy af, det er både hyggelig men også lidt svært at vælge nogle gange. Jeg syntes det samme mønster total kan skifte stil og udtryk alt efter hvilket stof man vælger, og da jeg ikke er prof. syntes jeg faktisk at en kjole syet af skønne stoffer godt sat sammen, men med små sy fejl er kønnere end en perfekt syet kjole i ikke så fine stoffer. Jeg tror jeg har fundet stoffet til aftenens kjole, det bliver brun babyfløjl med retro stof pynt men om pyntet bliver lommer eller andet har jeg ikke helt bestemt endnu :) Måske jeg slet ikke når til pynte delen i aften, jeg har også nogle halvfærdige projekter som jeg burde sy færdig først, hvorfor er det altid sjovere at starte på noget nyt...


5 kommentarer:

 1. Dette kan bli mye fint - gleder meg til å se sluttresultatet.
  :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig hyggelig aften. Jeg er også spændt på at se resultatet :)

  SvarSlet
 3. Jeg kunne ikke være mere enig - har set mange kreationer med flot finish, hvor helhedsindtrykket bare blev totalt ødelagt af en forfærdelig farve/mønstersammensætning :-( Glæder mig til at se, hvad du nåede - og kender kun alt for godt det med at starte på nyt i stedet for at gøre noget færdigt, he he!

  SvarSlet
 4. Det lyder sørme dejligt med en sådan aften.

  SvarSlet
 5. Nyd din syaften, det lyder bare så dejligt :) Glæder mig til at se hvad du fik kreeret - er sikker på, det nok skal blive fint :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...