mandag den 9. januar 2012

Jeg rydder op

Jeg rydder op mine stof rester og i min mailbox, det er tiltrængt og kommer nok til at tage lidt tid, men jeg har bestemt at nu skal der orden i sagerne. Jeg gemmer alle mine stofrester og jeg mener virkelig næsten alle rester også de helt små. Jeg syntes det er rart at have de små stofrester til fx når jeg lige skal betrække nogle knapper, eller til små applikationer. Men nu er bunken ved at være for stor og der må ryddes lidt op, de store rester bliver skåret i firkanter til sengetøj og et kommende tæppe project og nogle af de små rester bliver til firkanter til små nåle puder. Det er egentlig et ganske hyggelig oprydnings project, gid alt oprydning var lige så hyggelig :) Oprydning i min mailbox er en helt anden sag og virkelig et hængeparti for mig. Jeg har en del mails som venter på svar,  fra bla. søde læser, venner og andre, jeg har skubbet dem lidt for lang tid nu, og nu er nogle af dem blevet væk i bunken. Nu skal det være slut, der skal ryddes op og jeg skal blive bedre til at svare med det samme så jeg ikke glemmer det. Jeg har dårlig samvittighed og hvis din mail er blandt dem der venter på svar, så undskylder jeg mange gange. Jeg skriver til jer efterhånden som jeg får slettet mails og skulle der sidde nogle derude som forgæves har ventet længe, så skriv endelig igen, det er ikke fordi jeg ikke vil svarer jer, det er bare fordi jeg har haft lidt for travlt den sidste tid.


7 kommentarer:

 1. Uff, jeg har ikke ryddet i min mailbox på evigheter, og lengere skal det nok bli også, hvis jeg kjenner meg selv rett;-) Opprydding i stoffene er jo veldig hyggelig da, og du har jo så mye fint!:-)

  Klemmer

  SvarSlet
 2. Du rammer også lige min dårlige samvittighed - og så sms'er! Måske i dag skulle være dagen......

  SvarSlet
 3. Åhh for søren, dit indæg startede så positiv, men så ramte den min oprydningmanglendeenergi, hehe,....

  Pjat er inspireret og det er OGSÅ skønt :o)

  Ps. Venter ikke mail fra dig, men tror det er omvendt :o(
  Og så håber jeg vi her i 2012 får vores lille tur sat i værk...

  Knus Tina

  SvarSlet
 4. jeg gemmer også stort sel ALT hvad jeg har af rester, de kan jo bruges til meget. der er mange gode ider alle vejne, måske er denne her noget:

  http://sewmesomethinggood.blogspot.com/2010/08/patchwork-pyramid-coin-purse.html

  kh Sara Bournonville

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en god ide med alle de små stof rester :-) Jeg har også en hel pose liggende, for man ved jo aldrig hvornår man lige mangler dem..... Du har lige inspireret mig til hvad de skal bruges til :-)
  KH.

  SvarSlet
 6. Joni: Ja der er helt sikke ting der er sjovere end andet, men med en mix går det lidt bedre.

  Finurligheder: Åhh ja smser der har jeg også et hængeparti.

  Familien G: Jeg er helt sikker klar på en retro date :)

  Bournoville: Tak for linket, super ide jeg har pinnet det til min samling

  Mrs poppins: Dejlig at høre at du er blevet inspireret :)

  SvarSlet
 7. Ih, jeg burde gå dig i fodsporene! Jeg har mine stof rester i en kæmpe pose fra Box de lux, men de vælter jo ud over alle sider nu... rigtig god idé at skære dem op!
  Jeg har iøvrigt haft så travlt på det sidste (ja ja og jeg er på barsel :P), at jeg slet ikke har været omkring blogland, så ser først dit nye design nu! Jeg er rigtig vild med det på én gang farverige og enkle, waaauw, det har hun ramt godt hende Mia!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...