søndag den 22. januar 2012

Hækle hygge og hjælp til PFAFF symaskine søges


Mens Æblepigen tager sig en lur i barnevognene, nyder jeg en stille søndag med at hækle små lapper, jeg har tænkt at de skal syes på en kjole som jeg er ved at sy. Jeg har ikke helt bestemt mig for om det skal være runde lapper eller blomster, om de skal være  i flere farver eller kun en farve. Vi skal i byen i eftermiddag, der har jeg tænkt mig at hækle videre, så får vi se hvad det ender med. Kjolen er i brun baby fløjl og jeg regner med at den skal syes færdig på onsdag til vores ugentlige sy hygge aften, jeg skal bare lige have styr på det med knaphuller. Det burde jo ikke være så svært, med desværre har jeg engang i sin tid fået bruger vejledningen til min PFAFF hoppy 1132 væk, og selv om det er en meget simpel model, så er der altså ting som hvordan man laver knaphuller, jeg har lidt svært ved at finde ud af.
Skulle du tilfældigvis ligge inde med en manual til den model som du ikke bruger mere, vil jeg meget gerne købe den, eller hvis der er nogle der har helt styr på indstillingen til knaphuller, så fortæl det gerne, jeg bliver super glad hvid der er nogle der kan hjælpe.
Ha en rigtig dejlig søndag alle sammen.....

6 kommentarer:

 1. Hej..
  jeg er ret sikker på at du kan hente en PDF-fil på pfaffs hjemmeside med en brugermanual, det gjorde jeg på et tidspunkt hvor jeg ikke kunne finde min;o)

  kh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Katrine, det prøver jeg lige :)

   Slet
 2. Hej Jeannett..

  Har du meldt dig til blogtræf igen ved laralil?? (øh er det mon sådan det staves!!)
  Hvor er det hyggeligt hjemme ved dig og du holder gang i hæklenålen:0)
  det der edb fy føj kan jeg ikke hjælpe med.. Sorry
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har overvejet det rigtig meget, men skal til fødselsdag om aftenen og ved ikke rigtig om jeg kan få det til at hænge sammen. Kunne ellers godt bruge noget kyndig hækle vejledning :)

   Slet
 3. ha ha ja osse her:0).. Jeg tænker osse lidt endnu..
  KH Iben

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...