mandag den 2. januar 2012

Hverdag

Hverdagen er startet herhjemme, sådan rigtig hverdag som den ikke har været længe, med job, barn i dagpleje, aftensmad, tøjvask, madpakker og putning. Jo altså i korte perioder har jeg smagt lidt på hverdagen, men de perioder har der været længe imellem siden før min barsel, alt for længe. I dag var så første dag på ny job og jeg elsker det allerede. Jeg kender godt stedet lidt, jeg havde lidt løse vikar timer før jul, men nu skal de vænne sig til at se mig hver dag en tid, og jeg håber virkelig ikke de bliver skuffet. Nu gælder det så bare om at finde en hverdags rytme herhjemme, det bliver noget med madplan, kun handle en gang i ugen og fast rengørings dag, håber planlægning kan sikre at der stadig bliver tid til de kreative syslerier, mon ikke der gør, dog bliver det nok i kortere pas.
Nu hilser jeg bare min nye hverdag velkommen, den kan bare komme an kan den, mens jeg glæder mig over mine friske tulipaner som stadig står og byder mig velkommen hjem, og til mine onsdags syaftner som heldigvis er planlagt langt frem i det nye år.
5 kommentarer:

 1. Hej! Dejligt med et job til dig! Er det en fast stilling? Vi flytter til Kjeldbjerg den 17 feb, så jeg håber det kan lade sig gøre at finde en dag hvor vi kan mødes derefter hvis du stadig er med på den :) kh Anna

  SvarSlet
 2. Jeg vil ønske dig alt muligt held og lykke på dit nye job. Dejligt at læse, hvor glad du er for at være startet.
  Pyhhhh, stadig tid til sy-aften, dejligt både for dig og os der følger med her, vil glæde mig til flere smukke ting på din blog.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 3. Tillykke med jobbetv- dejligt at du er så glad for det, for det er jo der man opholder sig en rigtig masse timer om dagen.
  Jeg elsker tulipaner !!
  Glæder mig til at følge dig i 2012
  kh hanne

  SvarSlet
 4. Det lyder godt for dig at få brugt uddannelsen fast :-) glæder mig til at høre mere i det nye år. Og så vandt du et elefant armbånd i give awayen :-)

  SvarSlet
 5. Skønt med nyt job, det er altid rart med lidt udvikling og udfordring :o)

  Og som dig, er jeg sikker på planlægning kan redde tid til kreativitet... er nu ikke så bekymret på dine vegne, det kreative flyder jo i dit blod ;o)

  Pøj pøj med hverdagen, husk det er de dage der er flest af, så de er også de vigtigste ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...