fredag den 30. maj 2014

Terrassen som den ser ud lige nu

Vi har allerede her i maj haft rigtig mange gode, ja næsten sommer ligende dage. Det betyder at vi kan tilbringe meget af vores tid på terrassen, det er virkelig skønt.
I torsdags havde jeg fødselsdags gæster og vi var 16 i alt med børn, før vi fik overdækket terrassen var vi nød til at rydde stuen og sidde der når vi havde fødselsdag, det er virkelig både nemmere og meget mere hyggelig at vi nu kan sidde på terrassen.
Mange vejr prognoser for sommeren viser at der er en god sandsynlighed for, at denne sommer bliver mindst lige så god som sidste år, jeg krydser fingere... Så vil jeg nyde at jeg har et godt sted med læ og skygge, og kommer der en byge så tager vi den med.

Jeg har lige knipset nogle billeder af hvordan det ser ud lige nu på terrassen, vi har mange planer om ting vi vil have lavet, eller rettere Leif har planer om at lave loft og jeg har planer om 1000 andre ting.
3 kommentarer:

 1. Sikke en skøn oase. Det kan jeg godt forstå at der bliver brugt mange timer :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Bare det at kunne sidde i læ og med tag over giver så mange flere udetimer... skønt at jeres fødselsdage alle ligger i de lune måneder. Og tillykke i øvrigt:-)

  SvarSlet
 3. Den er så fantastisk jeres skønne terrasse - jeg drømmer også om et overdækket område, er i fuld gang med overtalelserne - manden mener nemlig det kan være lige meget, men han er jo heller ikke nær så meget hjemme som jeg og ungerne er ;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...