torsdag den 15. maj 2014

Choko/peanut-pandekager

I dag har jeg ikke spist sukker og sødemidler i to uger, det fejrer jeg i aften med lækre choko/peanut pandekager. Dog stadig uden diverse sukker stads men til gengæld med flødeskum og lækre blåbær.
Jeg havde ellers regnet med at jeg ville smide et link til nogle lækre LCHF Hveder, ahh ok i får den lige alligevel her. Jeg har faktisk en fortid som bager og har spist Hveder hvert år dagen før store bededag, så længe jeg kan huske tilbage. jeg havde da også planlagt at prøve denne opskrift af, men efter jeg er startet på lowcarb mad har jeg ikke særlig meget lyst til brød mere. Jeg har ingen forklaring måske noget med stabil blodsukke, ej jeg ved det ikke.
Jeg ville ønske at jeg kunne sige at efter to uger uden sukker, så er lysten til søde sager også forsvunden, men nej det er den desvære ikke helt endnu, sukker, sukker, sukker....

Jeg er dog temmelig stolt af, at jeg stadig efter to uger holder fingerne fra sukkerskålen, så det fejrer jeg lige med Choko/peanut-pandekager, en helt planlagt og lovlig dessert.

 


5 kommentarer:

 1. Nøj, hvor ser det lækkert ud! Tak for links til opskrifter - dem må jeg afprøve :) Jeg var ellers selv kommet godt i gang med low carb kost, men så kom der lige en masse sygdom og nyt arbejde i vejen.... Måske jeg skal gøre forsøget igen! God aften :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager virkelig godt, jeg har ikke tilsat søde middel, men jeg glæder mig til at jeg bliver lidt mere sukker stabil, for jeg tror de smager ekstra godt når de er sødet lidt.
   Det er jo netop der det bliver svært når man er faldet i og der er gået lidt tid, tænk på at du vinder en virkelig stor sejer hvis du klarer at komme tilbage på sporet og du får det såå godt.

   Slet
 2. godt gået med to uger uden sukker! De ser meget lækre ud, de pandekager. Og så med blåbær til - totalt win win, at der ikke er sukker i.

  SvarSlet
 3. Tillykke med de 2 uger - jeg faldt i igen efter 16 dage. Så nu er jeg igang igen... med dag 2! ;)

  Men som dig, så har jeg levet i snart 1 år med LCHF - maven kan desværre ikke klare mel overhovedet. Men nu kan man jo også lave nogle af de skønneste varer med LCHF kostomlægningen!

  Kram
  Christina

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert ud og hvor er du sej:-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...