søndag den 25. maj 2014

Tak for denne gang til Syren og Kastanie blomsterne

Her er lidt billeder jeg har gået og taget den seneste tid, både kastanie træerne og Syrenerne har stået og blomstret så fint ude foran huset. Kastaniernes og Syrenernes blomster er på retur nu (de her billeder blev taget sidste uge) men vi har virkelig nydt både synet af dem, duften og lyden af bierne der har sværmet om det lysende Kastanietræ.
Jeg plejer at have syrener på bordet til min fødselsdag, det er på tirsdag, men jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre i år, de har blomstret så tidlig i år, og nu er de ved at være færdige, så er der heldigvis andre blomster i haven i stedet for.
9 kommentarer:

 1. Jeres have - altså, den er hyggelig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er jeg glad for at du syntes, det er også større prioritet for os at haven er hyggelig end at den er fin og uden ukrudt

   Slet
 2. Fine billeder fra haven, ak ja Syrenerne er smukke en tid, men Prinsessen er da smukkest .

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og hende har vi da heldigvis hele tiden ;-)

   Slet
 3. hvor ser det skønt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og der kommer jo heldigvis andre blomster og tager over når de sidste Syrener er væk

   Slet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud med syrener, kastanjer og så det lille søde legehus med den yndigste prinsesse :-). Min prinsesse er flyttet hjemmefra, men vi havde i søndags barnedåb med mit første barnebarn, den yndigste prinsesse, måske skulle jeg have et lille hus til hende :-). Skønt ser det ud, nyd det, snart kommer prinsen på den hvide hest kommet forbi, vupti, så er prinsessen væk :-). Vil i øvrigt spørge om jeg må låne billedet af badekarret fra min have, da det er betydelig bedre end mit eget, så vil jeg bruge det på bloggen :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvfølgelig skal i da have et lille hus til prinsessen, i har jo masser af plads og jeg er sikker på du kunne få skabt et fantastisk sted at lege. Du må meget gerne låne billed/billeder ;-)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...