søndag den 11. maj 2014

Så er jeg igang...


Ja nu er jeg igang, og jeg syntes faktisk jeg er kommet rigtig godt igang med min nye livsstil og projekt husk lige mig selv. Jeg har været sukker fri i 10 dage hvilket var mit første mål, og jeg har formået at spise inden for de rammer som Lowcarb.dk anbefaler. Der er allerede røget nogle cm og de første killoer, men shh... det må i ikke sige til nogen, for jeg har lovet Tatjana at gemme min vægt langt væk i de første 6 uger, for bedre kunne fokuserer på nogle af de andre ting (den er gemt væk nu)

Maden er selvfølgelig en stor del af mit program og der er da en del nye ting at sætte sig ind i, men der er virkelig mange lækre opskrifter at vælge imellem. Det har da også vist sig, at det er et stører problem for mig, at vælge imellem alle de lækre opskrifter der findes på nettet, end det er at undvære kulhydrater i form af fx ris, mel og pasta.

Mange af mine opskrifter finder jeg inde på Lowcarb.dk men der er virkelig mange spændende blog med gode opskrifter, og jeg kan anbefale at i prøver nogen at opskrifterne af, min familie elsker dem.
Her har jeg bagt et Stenalder gulerodsbrød brød, opskriften findes her

4 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at du har klaret de 10 sukkerfrie dage :-) Nu har jeg lige fået Tatjanas nyhedsbrev.. og synes rigtig godt om det hun skriver med at når man har lyst til snakcs, så skal man prøve at undersøge hvad årsagen er... hold da op jeg putter ofte noget i munden selv om det nok er noget andet jeg har mere lyst ti- eller behov for- men snupper så det ringere fix...
  Tak for link til brød... det synes jeg er det værste at udelade fra LCHF kosten- ihvertfald når man skal have hurtig mad på farten... Pøj pøj med det Jea!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar, ja det er noget af det jeg arbejder rigtig meget med, netop årsagen til at vi nogen gange spiser som vi gør, og det har virkelig hjulpet mig meget.

   Slet
 2. Det ser rigtig lækkert ud. Jeg har ikke prøvet det med gulerod, men det må jeg. Bar´nødder og kerner bliver lidt træls i det lange løb! Og i øvrigt godt gået:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for kommentar, det er jo det første brød jeg har bagt så jeg har ikke så meget at sammenligne med, men jeg syntes bestemt at det smager godt med rugbrød.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...