torsdag den 1. maj 2014

Lidt om at samle på gode minder og hvorfor jeg startede med at blogge.

Ja så kommer der altså lige et have indlæg mere, håber i kan klare det, men der sker simpelthen så meget i haven for tiden og jeg kan slet ikke stoppe med at tage billeder og forevige det på bloggen.
April vejret har vidst sig fra sin aller bedste side i år, sidste år var der næsten vinter det meste af april og haven var slet ikke så langt fremme som den er nu med at springe ud og blomstre.
Jeg syntes altid det er sjovt ved denne tid, at gå tilbage i de gamle indlæg og se hvor langt fremme tingene var ved samme tid sidste år, i det her indlæg fra sidste år hvor Filippa finder regnorme syntes jeg der er stor forskel

Med andre ting syntes jeg også det kan være sjovt at gå tilbage og kigge, fx gamle indlæg med Filippa som her hvor hun første gang stifter bekendskab med at vand kan være frossen, eller her hvor hun holder en bi for første gang.

Eller hvad med gamle loppefund eller gode kreahygge minder som her.
En af fordelene ved at have blogget i nogle år, er at man gennem årene har samlet sig en guldgruppe af gode minder, som er nem at gå tilbage og kigge i, og det var jo egentlig lige præsis årsagen til at jeg startede med at blogge i sin tid. At bloggen så efterfølgende har givet mig meget andet end et godt samle sted for gode minder, ja det er jo en hel anden historie.

Og ja så endte det jo med at indlægget slet ikke handlede så meget om have alligevel, det klarede jeg da meget godt ikke...

3 kommentarer:

  1. DU har helt ret- bloggen er et rigtig fint "album" med dejlige minder! Og jeg er altså vild med dine haveindlæg ;-)

    SvarSlet
  2. Fine billeder. Dejligt med minder i "blogform". :-)

    SvarSlet
  3. Og så er din have jo bare så stor en del af dig og bloggen at vi ikke vil undvære billeder derfra..

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...