mandag den 10. februar 2014

Rigtige kvinder har et våbenskab i deres sy rum

Så kan man nemmelig altid forsvare sig hvis nogen kommer og kopierer ens ideer ;-)))

Både Leif og jeg er jæger, så derfor har vi brug for et våbenskab, det er sådan et skrummel af et skab som skal skruges fast i vægen. Selv om det ikke er særlig feminint med sådan et skab lige midt i sy rummet, så var det nu engang det sted i huset hvor der var bedst plads.

Som i kan læse i mit forrige indlæg, så gik noget af juleferien med at flytte rundt på nogle af vores rum på loftet, og det kom der det her sy rum ud af.
Mit nye syrum er blevet opgraderet med ting og møbler som jeg har ønsket mig længe.
Jeg har fået 3 store Bestå skabe, hvilket giver 9 store låger, en masse hylder og dejlig meget opbevarings plads. Der er også kommet nyt bord kun til at klippe ved, et lille rulle bord til alt det løse og ikke mindst en dejlig ny sy maskine en Pfaff Select 4,2

Jeg har haft lidt sy stop et stykke tid, jeg har simpelthen manglet tid, men lysten er der og jeg håber mit dejlige nye rum kan ændre lidt på det. Jeg håber at nu hvor jeg ikke skal klippe i køkkenet og sy på loftet, eller klippe og sy i køkkenet og stryge på loftet, eller slæbe det hele frem og tilbage færdig eller ikke færdig, kan give mig mere til og lyst til at sy noget mere.

Jeg er startet på et sy hold i Skive hver torsdag, det er om mønster tilretning og om at lave sit eget mønster så det passe perfekt, både i fast stof og i jersey. Det er super godt og man lærer virkelig noget, før syede jeg kun børnetøj men jeg nyder virkelig også at sy til mig selv nu.
Hår du lyst til at være med på holdet, er der faktisk et par ledige pladser, vi har syet et par gange, men da undervisningen er individuel kan man sagtes starte nu, og de gange der er gået bliver fratrukket i prisen, skulle jeg hilse og sige.
20 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak, jeg er også super glad for at vi har lavet det

   Slet
 2. Uh hvor jeg misunder dit syrum, håber vi engang får plads til et sådant når vi kommer af su og forhåbentlig ud i hus-regi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er så glade for det, jeg krydser fingere for at i får plads engang

   Slet
 3. Neeeej hvor ser det dejligt ud. Bliver totalt inspireret bare af at se på det! Så lækkert, tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg er også virkelig glad for det

   Slet
 4. Rigtige kvinder har syrum;-) Og dit er rigtig dejligt. Håber du får lov til at få mange timer i det.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det håber jeg også, og jeg bliver heldigvis så rigelig inspireret inde hos dig.

   Slet
 5. Skønt sy-rum, dejligt lyst!!
  Manden min har også våben (hjemmeværnet) derfor har vi også et skrummel af et skab hængende. Jeg har dog klisteret lidt på lågen, for at kamuflere grimheden lidt. Det kunne evt bruges som moonboard?

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak for ideen, det vil jeg faktisk gøre super ide :-)

   Slet
 6. Lækkert syrum med misundelsesværdig orden i sagerne og skønt, at I alle tre kan opholde jer sammen på førstesalen med hver jeres sysler :-) Og så må jeg sige, at jeg er vild med titlen på dit indlæg, for der er desværre stadig mange, der ser skævt til jægere, hvilket er enormt dobbeltmoralsk, da kødet jo kommer fra andet end køledisken.

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja jeg håber virkelig vi får mange hyggelige timer "sammen" deroppe. Jeg har aldrig været flov over at være jæger, men ja nogen har svært ved at forstå det, og det kan jeg faktisk godt forstå. Hvis man er født og opvokset langt væk fra den virkelige natur, hvis man aldrig har set hvor brutal dyr egentlig slår hinanden ihjel. Hvis man har sin hund eller kat i sengen og tror den har følelser og kan bære nag, ja så er der lang vej til forstelsen af jæger. Det forstår jeg godt og så er det jo egentlig vores opgave at informerer om hvad det er der driver os. :-)

   Slet
 7. Lækkert krearum du har fået. Våbenskabet må da være et must i et sy rum, tænk hvis der kom nogle uindbudte gæster som var på jagt efter stoffer.

  SvarSlet
 8. Så er jeg vist ikke en rigtig kvinde. Jeg har et syrum men ikke et våbenskab... Der ville nu heller ikke være plads til det i mit syrum. For der hersker desværre ikke samme orden som i dit dejlig syværelse.
  Stort tillykke med det, det er simpelthen uundværligt med sådan et rum.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tak grunden til orden er at jeg ikke rigtig er kommet igang med at bruge det endnu desværre. Men en af grundene til at jeg ønskede mig et rum, er at så kan jeg lukke døren for rodet hvis jeg ikke er ferdig, bare lade tingene ligge til jeg får tid og lyst igen til at gøre projektet færdig

   Slet
 9. *ha ha ha* så er jeg glad for at jeg snart rykker ned i kælderen hvor våbenskabet også står :)

  SvarSlet
 10. Jamen der er jo lige så ryddeligt som nytårsaften, blot m ny maskine:-) tillykke med den. Håber du snart kommer igang med at rode lidt deroppe.

  SvarSlet
 11. Sikke et dejlig rum du har dig der - jeg er en lille smule misundelig ;0)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...