tirsdag den 4. februar 2014

Blogger frokost og rundvisning på Formland

I Lørdags var jeg igen en tur på formland Up/graded, jeg var der også om fredagen og det indlæg kan du se her

Vi var 10 blogger der var inviteret til rundvisning, trend oplæg og middag. 

Invitationen stod Anja med bloggen white Wall Gallery for, i samarbejde med Charlotte Hedegaard Johansen, projektleder for ide og, design hos MCH. 
Rundvisningen startede i Deja vu området stylet af Fly og Helsted. 

Hjemmet skal stråle af personlighed og gode historier. Lad rejser, minder, oplevelser, venner og familie fylde hjemmet, så det føles som en vidunderlig rejse, gennem alt det man holder allermest af. 

Citat taget fra Fly og Helsted 
Anette Eckmann holdt et meget inspirerende foredrag, hendes og Mads Arlien Søborg fra we made it, deres foredrag var helt klart messens højdepunkter for mig, meget inspirerende. Anette havde også stylet nogle meget inspirerende trend områderne rundt omkring på messen. 


Vi fik en kort rundvisning hos Novoform og et overblik over nogen af deres produkter, jeg syntes rigtig godt om denne stol i pap og deres fine ure med print.

Mette Hagedorn fortalte under frokosten om sit firma Base212 og om hendes fine design. Interessant at hun er uddannet lærer men istedet valgte at følge sin drøm om design. Vi fik den fineste gave alle sammen, en af Mettes meget smukke kobber krukker med marmor låg, jeg viser den en anden dag.

 Mona Vander laver de fineste keramik ting, jeg er så vild med de små keramik dupper til at hænge på vægen. Jeg får helt lyst til at lave en keramik klatrevæg i stuen, meeeen jeg kan godt nøjes med en enkel til min billedvæg.

Chokolade formet som værktøj, genial ide til manden der har alt. Chokodesign 

Jeg er helt vild med de her papir poser, tasker og punge, de er lavet af papir men de er vantætte og kan vaskes. produktionen foregår i Sri Lanka og så er det et Fair Trade produkt, så fint i kan læse mere om produktet hos Lübech Living 

Vi var også lige omkring Badeanstalten for at prøve og høre lidt om deres creme, vi fik alle en lille pose med hjem med prøver, og jeg elsker dem som altid.

Lav din egen yoghurt med Nutri Flora  og det smager virkelig virkelig godt.
Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at teste deres produkt og jeg glæder mig helt vild til weekenden så skal der laves yoghurt. Jeg skriver selvfølgelig meget mere om det en anden dag.


Marlene Kunov elev hos Anete Eckman havde lavet nogle virkelig fine craft boder, her var det bare om at fordybe sig i det kreative.
Det var super hyggelig dag sammen med  
That nordic feeling, Monster Circus, Frk. Hansen, Karina Bækkelund,  Mor med meget mere  Pantone 4C. Myhouseines 1 kommentar:

 1. Rigtig god weekend.

  Ville gerne selv have været på Formland, må blive en anden gang.

  Det er så fine billeder du har, du må være blevet mættet godt af smukke indtryk:-)
  Og et super fint citat om hvad et hjem bør bestå af:-)
  De er meget smukke de små drejede træskåle med skeer til.

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...