onsdag den 9. oktober 2013

Åh alle de billeder...

Nogen gange hvis jeg har haft lidt for travlt, har lidt for meget om ørene, eller bare trænger til ro, så tager jeg mit kamera med en tur rundt i haven. jeg finder altid de bedste motiver lige uden for døren, og mine indre batterier bliver ladet op mens jeg følger årstiderne skifte. 

Nu er min computer fyldt til briste punktet med billeder, den kører i sneglefart og truer hver dag med at der ikke plads til flere bileder. Jeg skal have sorteret, gemt de gode billeder og slettet resten, men den del af foto jobbet er til gengæld ikke afstressende og batteri opladende for mig. 

Jeg skal have fundet et system, noget der er nemt og overskuelig og så må det gerne være sjovt også,  mon det findes... eller måske skal jeg bare til at tage mig sammen og tage det sure med det søde... 12 kommentarer:

 1. Elsker simpelthen altid dine dejlige billeder, de får en til at huske på, hvor dejligt livet er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig sødt sagt af dig, det er da lige sådan en kommentar man bliver helt glad i låget af ;-)

   Slet
 2. Hvad med en online backup hos fx Keepit? Du skal selvfølgelig stadig sortere i billederne, men så er du sikker på at de gemmes :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk overvejet noget i den retning, tak for ideen

   Slet
 3. Eller også må du købe en ekstern harddisk og flytte billederne over på - Bare husk at skrive på harddisken hvilke billeder der er på den :0)
  Eller måske online backup

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk 2 eksterne harddiske, får da også flyttet over engang imellem, jeg udsætter bare til der absolut ikke kan være flere billeder på computeren, det er så kedelig. men tak for ideen :-)

   Slet
 4. Jeg har også mine (mange mange tusind!!!) billeder på en ekstern harddisk. Det er supernemt. Den kan jeg tage med hvor som helst. Jeg har faktisk to eksterne harddiske, den anden ligger hjemme hos min mor og er en backup af min egen - HVIS den nu en dag står af.... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... Eller vi får indbrud... Eller ildebrand.. Eller..............

   Slet
  2. Jeg tror det er et problem vi allesammen kender. Jeg har allerede to fulde harddisks (fordi de der kæmpe raw billeder fylder virkeligt meget). Iøvrigt vil jeg gerne anbefale Ligthroom til at holde styr på billederne og sorterer dem. Det er virkeligt genialt (men også lidt dyrt).

   Slet
  3. Tak, jeg har også to eksterne harddiske i sving, problemet er bare at jeg altid syntes jeg skal rydde op, og rydde ud i mine billeder inden jeg lægger over, og det er i min verden virkelig kedelig arbejde, der udsættes alt for længe. :-) Vi har også mange gange snakket om en backup harddisk, det er desværre aldrig blevet til mere end snakken, men det burde vi virkelig få gjort, for uhh hvor ville jeg blive ked hvis jeg mistede alle mine billeder.

   Slet
  4. Nå så gik der lidt rod i min svar tilbage, men den ovenover var til Pernille :-)

   og til Marianne, tak for ideen. Jeg kender ikke Ligthroom men det skal jeg lige undersøge nærmere, for det lyder smart. Ja de der raw billeder de fylder virkelig meget

   Slet
 5. og så måtte jeg altså lige pinne to af dine billeder fordi farverne er så fine :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...