mandag den 18. februar 2013

Ny seng på æblepigens værelse

Som jeg skrev om for noget tid siden, havde vi købt ny seng til æblepigen, egentlig havde vi en eller anden retro ligende seng i tankerne, eller måske bare en helt almindelig hvid seng i et enkelt design. Men da vi kom til butikken var der ikke meget tvivl, æblepigen havde kun øje for den halv høje prinsesse seng med hule under. Nu er det jo ikke os der skal sove i sengen så vi valgte at lytte til hendes ønsker, dog med det forbehold at jeg selv syede forhænget til hulen.
Jeg har været temmelig meget i tvivl om hvilket stof jeg ville vælge til forhæng og om der overhovedet skal være et forhæng for. Jeg har haft hængt et stykke stof for, bare sådan for at prøve, men jeg oplever hun leger mere derinde når der ikke er noget for. Jeg tænker jeg vil sætte et stykke op med velcro, så kan hun tage det af hvis hun syntes.
Indtil videre ser det sådan her ud, uden forhæng men til gengæld med lidt nyt fra Ferm living. Hun har fået en ny senge lampe i træ fra Fermliving i træ, den passer perfekt til æblepigen og til de synlige bjælker der er i rummet. De billeder jeg lavede i går er kommet op, de hænger lige ved sengen, syntes de passer helt fin sammen med lampen.
Under sengen har hun fået en lille hygge krog, her kan hun have nogle puder og alle sine bamser, det er blevet en rigtig fin lille hule derinde under sengen, forhæng eller ej.
Sengen er en Manis halvhøj seng fra Danbo møbler, retro seng eller ej, jeg syntes faktisk den er ganske fin og med lidt tilpasning så passer den jo fint ind her på æblepigens værelse.

14 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, og jeg kan godt forstå, at æblepigen kastede sin kærlighed på den seng, for hvem ville ikke elske at have sådan en hule :-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
 2. Det oser jo af ren hygge!!! Jeg ville rigtig gerne have Æblepigens værelse :-)
  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Så fint, kan selv huske da jeg som barn havde sådan en seng. Den var så hyggelig med den hule forneden.

  SvarSlet
 4. hvor ser det fint ud, Johanna ønsker sig også lige sådan en seng, men det må vente til vi får et større hus for den kan simpelthen ikke være på hendes værelse

  SvarSlet
 5. Jeg kan nu også godt forstå hendes valg.. Det ser rigtig hyggeligt ud..

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint :-) God inspiration

  SvarSlet
 7. Oh how I wish I would have had such a beautiful room when I was a little girl! With the most awesome dollhouse! :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det fint. Godt, I lyttede til hende:-)
  Kate

  SvarSlet
 9. Hvor et det en dejlig krog at sove og lege i.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare fint :) Er helt vildt med dit nye setup med puderne, den fine trælampe og de nye billeder :) Idéen med billederne er helt solgt her :)

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare hyggeligt ud, er vild med de små billeder, puderne og den smukke lampe.

  Er sikker på hun vil sove som en drøm i sin nye seng.

  Knus Susi

  SvarSlet
 12. HOLD nu op hvor hyggeligt! Og den lampe der har jeg altså også kigget langt efter… Men det sjove er (okay “sjovt” er måske så meget sagt) at det præcis er den seng, min datter har, som vi bøvler SÅ meget med at få styr på pt. Hende og lillebroren vil nemlig sove UNDER den – sammen. Det er ikke nemt at gøre pænt og hyggeligt synes jeg.. Men vi har snakket om at sætte noget guldstof op som forhæng og så under (den øverste) madras (hvor prinsessen gerne vil have en stjernehimmel…)Det bliver så nok uden symaskine og velcro - bare en hæftepistol og så er det done :D

  Sorry – jeg snakker for meget. Kort sagt: SUPER indlæg som lige gav mig mere blod på tanden mht. ungernes sovesituation…

  KH niftybynehl.wordpress.com

  SvarSlet
 13. Så nydelig pikeværelse!! Og så gad jeg blir av fargene du bruker. Bildene med figurene fra Ferm Living var også supre! Kreativ og flink du.

  Tusen takk for fine kommentarer inne hos meg.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...