mandag den 11. februar 2013

Weekend billeder

Her er lidt billeder fra weekenden, vi havde en hjemme hygge lørdag, og søndagen tilbragte vi med fastelavnsfest og familie hygge hos bedste forældrene. I lørdags lavede vi fastelavnsris og bagte fastelavnsboller, det var super hyggelig med en lørdag, hvor der ikke var andet på programmet end bare hygge. Jeg syntes den seneste tid har været temmelig presset, nogle gange får jeg planlagt lidt for mange ting, det virker så overskuelig i planlægnings fasen, men når så det bliver tid og man skal nå 7 ting på en weekend, ja så fortryder jeg og ønsker jeg var lidt mere realistisk med min tid.
Æblepigen har arvet en del udklædnings kjoler, hun syntes det er helt fantastisk, hun valser rundt i prinsesse kjoler hver dag. Bare man var 3 år igen, hverdag er en fest, tænk lige....

4 kommentarer:

 1. 7 ting på en weekend- det er da godt nok også en del .-) jeg tror det hænger meget sammen med hvor travlt man har det til hverdag om man har behov for meget eller lidt aktivitet i weekenden- vi kan tydeligt mærke at hvis vi skal mere end at få købt ind, vasket tøj og til spejder eller svømning i weekenden - ja så kører ugen efter ikke særlig godt- men vi er jo også gamle efterhånden :-) og der er heldigvis plads til undtagelser...

  SvarSlet
 2. 7 ting var måske også en overdrivelse, men det var bare et eksempel :-) Det var mere for at beskrive at vi nogen gange planlægger alt for mange ting i weekenderne, netop fordi vi vil så meget. Vi planlægger tit ting hver for sig, så Filippa enten laver noget sammen med mig eller sammen med Leif, vi er lidt dårlige til at lave noget sammen, men vi øver os ;-)

  SvarSlet
 3. Det lyder meget som min weekend. En rigtig hygge-nusse weekend, med et strejf af fastelavn. Skønt!
  Jeg har også en tre-årig, der iklæder sig den ene prinsessekjole efter den anden. Lige nu er det Tornerose, der er favorit :)

  SvarSlet
 4. Åh hvor det lyder bekendt - det med at være urealistisk med din tid! Det er simpelthen the story of my life i 2 sætninger! Jeg har netop hen over weekenden truffet en beslutning... det skal være slut. Jeg er sådan én som er med i en masse bestyrelser og laver frivilligt arbejde og deltager i en masse arrangementer og workshops. Ved siden af mit 37+ timers job. Og min familie (og med en mand som arbejder nattevagter hver 2. weekend!!). Jeg KAN simpelthen ikke holde ud at komme hjem fra job og hver eneste uge have mellem 2-4 aften møder også....slut færdig. Jeg melder mig ud af stort set alt forenings arbejde, og hiver i bremsen inden den hiver i mig:-) Og det føles faktisk rigtig godt. Jeg har ydet en hel masse til fællesskabet i denne omgang. Jeg kommer helt sikkert stærkt igen. Men lige nu er det altså mig og min familie, som kommer først! BUM - det blev en længere smøre, men de par sætninger om at være mere realistisk omkring sin tid, trickede et par tanker hos mig:-)

  Hvor er hun skøn, hende din æblepige - hvem der turde gå i sådan et lækkert outfit hverdag:-)
  Og så er jeg bare SÅ vild med din indretning, det er utrolig hygsomt ud.

  Kh. Malene

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...