onsdag den 13. februar 2013

Legehjørne i stuen

Æblepigen har sit eget lille lege hjørne i stuen, her har hun et lille lege køkken og et lille bord hvor hun kan side og tegne ved. Hun har sit værelse oppe på loftet, men desvære har vi en dum og alt for stejl trappe der op til, så det meste leg foregår i stuen. Det er nu også helt ok, jeg syntes det er rigtig hyggelig at vi kan være samlet, den korte tid vi er hjemme samtidig i hverdagene. Æblepigen kan lege i lege køkkenet, mens manden laver mad i det rigtige køkken, og jeg kan sidder i sofaen ved siden af og hækle.....  Ok virkeligheden er måske lidt en anden, men man har vel lov at drømme, drømme, drømme, ikke ;-))Jeg har fundet et nyt vende spil, det har simpelthen de fineste motiver syntes jeg, det er så hyggelig at spilde vende spil nu. Jeg må igen konstatere at der er bare et eller andet over børne tegninger fra dengang, det er altså slet ikke helt det sammen som idag, hvor der næsten står disney på alt hvad man kan købe i BR.


13 kommentarer:

 1. Det er da et super hyggeligt legehjørne hun har.

  Det der vendespil, det havde jeg da jeg var barn og siden gik det i arv til mine børn.

  Og det er bare sådan nogen fine billeder!

  Det er ikke så ofte vi bruger det mere, men tror da lige jeg må finde det frem igen. Måske har de lyst til at spille lidt med deres moar!

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Vi har også legetøj i stuen for vores værelser er i kælderen så der skal kaja ikke være alene. Men det er også hyggeligt at vi kan være sammen de timer vi er hjemme :-)

  SvarSlet
 3. Har siddet med den samme slags vendespil i dag - godt slidt i hjørnerne. Elskede det som barn og kan stadig huske hvilke motiv der gemmer sig under nogle af de mærker/slid der er på bagsiden.

  Dejlig hjørne Æblepigen har :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint og super hyggeligt!!! Jeg ville ønske at vi havde plads til et sådan hjørne i vores stue, men den er desværre alt for lille...

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud! :)
  vi har også vendespillet ;) det er såå fint

  SvarSlet
 6. Aww, you got that tree wallpaper! My girl and I keep eyeing it, so great to see it up on your wall tho! I think I should really get some! :)

  SvarSlet
 7. Det er bare et skønt hjørne, Filippa har i stuen.

  Det fine vendespil har vi også herhjemme - en arv fra min mands barndom. Glæder mig, til Aksel bliver stor nok til spil...

  SvarSlet
 8. Hyggeligt hjørne hun har dig der :)

  Og sikke fine motiver, de ville også være fine i en ramme :)

  Maria - enmorsunivers.blogspot.com

  SvarSlet

 9. Så fin en hjørne hun har den lille Æblepige.

  Rigtig fin og lærerig spil, søde billeder på kortene

  SvarSlet
 10. Hvor ser det bare skønt ud det legehjørne!! Jeg er vild med tapetet, det ligner næsten det vi havde i mit barndomshjem i 70'erne ;-)

  SvarSlet
 11. Sikke et skønt hjørne. Hukit-stolene er jo skønne - vi har selv 1 grøn og 3 røde i forskellig højde, som bliver flittigt brugt. Tror børn op til en ret høj alder helst vil lege og være i nærheden af de voksne.
  Vendespillet har sådan nogle fine billeder. Min søster og jeg havde det som børn, og det bliver stadig ofte spillet med ved besøg hos bedsteforældrene. Det er heldigvis ikke så slidt, for vi havde også et kæmpe vendespil i tykt pap med 70'er-billeder.

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare hyggeligt, er vild med alle dine farver, du er så god til at finde sjove ting...

  Ha´en dejlig dag

  Knus Susi

  SvarSlet
 13. Ja de der fine tegninger på ældre spil og bøger er ligesom lidt mere individuelle end det alle de nyeste og meget masse producerede. Jeg fandt lige en fin billedbog igår og skal altså have nogle kopier sat i ramme:-) Jeg tror æblepigen har det fint med sine legehjørner i stueetagen. Men når hun fylder 4 er jeg sikker på hun klare trappen. Hendes motorik er da mindst ligeså god som Josefines :-) men jeg forstår godt at du ikke kan lide det på grund af din egen oplevelse. Måske noget af det der skridsikre tape kunne give jer lidt tillid til trappen.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...