søndag den 17. februar 2013

Små søndags projekter

Æblepigen har haft besøg af sin kusine i dag, der er 3 måneder i mellem de to, så kusinen er en rigtig god lege veninde. Mens tøserne var optaget af leg, sad jeg og krea hyggede ved spisebordet, klar til at løse de uundgåelige konflikter som jo ofte komme, når 2 meget selvstændige 3-årige leger. Legen gik dog for det meste rigtig godt, så jeg fik tid til at afsluttet nogle krea projekter som har ligget lidt for længe, samt lave tre nye billeder til æblepigens værelse.

Jeg har skåret dyre motiverne ud fra Fermliving tapet og klistret dem på noget mønstret papir jeg havde i skuffen. Jeg bliver aldrig træt af Fermliving's skønne børne motiver, de har sådan en skøn blanding af retro og noget nordisk inspireret syntes jeg, virkelig fint.

Endnu en sleeve til min telefon er blevet færdig, jeg kan åbenbart ikke få nok af dem, finder jeg en lille lap for tiden så tænker jeg straks, hov en ny sleeve jaa...
Denne her er syet af et lille stykke Liberty stof jeg havde liggende, pimpet med en knap og et lille stykke elastik fra BettyP

Jeg har hæklet en Clutch efter mønster fra Yarnfreak, egentlig var det meningen at den skulle have været til hæklenåle, men den blev alt for stor syntes jeg. Nu bliver den bare til endnu en super praktisk clutch, dem kan man ikke få for mange af.
Den har fået en Liberty betrukket knap til pynt og pink forer med hvide prikker, det giver en rigtig skøn kontrast til det blå. Jeg mangler lige trykknapperne, det bliver et sofa projekt her i aften, at få syet dem i, og så må den til hæklenålene være næste projekt....

9 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt med lidt kreaprojektafslutningstid - sådan nogle legekammerater kan være guld værd :) Jeg er helt vild med de små fine billeder, elsker nemlig også Ferm motiverne.

  SvarSlet
 2. Hvor er din hæklede clutch lækker - virkelig dejlige farvesammensætninger og liberty knappen er lige prikken over i'et.

  SvarSlet
 3. Ja, Iphonesleeve bliver man aldrig træt af, tror efterhånden også jeg har fået syet mig op til 8 stk`s, men så er de jo en oplagt gaveide`.
  Super fede farver.

  SvarSlet
 4. The prettiest clutch ever! :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne ting, jeg er især vild med din clutch. Sådan en må jeg vidst selv snart igang med at lave :)

  SvarSlet
 6. Rigtig fine billeder du har fået lavet!
  Stoffetpå 2. billede er virkelig flot...
  -Hvor mon det er fra? ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle søde billeder og super idé til lidt tapetrester ;-)

  Er vild med din pink Marimekko dug - den version har jeg ikke set før; hvor har du købt den henne?

  KH
  Laila

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...