tirsdag den 15. januar 2013

Papir bolde og lidt om hvad der inspirerer for tiden


Nogle af papir boldene er nu kommet op at hænge i spisestuen over æblepigens tegne krog. jeg syntes de er så fine, og jeg bliver i så godt humør af at se på dem.
Vi går for tiden og tegner streger og måler op, for snart starter vi op på sommerens store have projekt, em overdækket teresse. Det er noget vi har snakket om længe, jeg har specielt drømt om det meget længe, og jeg glæder mig som et lille barn. Planen er noget med ca 20 kvadratmeter overdækket halvejs lukket teresse. Måske noget med et udekøkken, måske en eller anden form for varmekilde, måske nogle retro møbler og en masse retro puder, hæklet vimpler og masser af papir bolde. Eller måske en lidt mere afdæmpet stil, lidt mere i retning af den nordiske stil måske, jeg er temmelig inspireret af house doctors nye katalog i kan se den her.
Stil forvirring igen, yes.... Hvorfor skal det være så svært ? jeg kender allerede selv svaret, alt den inspiration jeg henter rundt omkring bla. hos andre blogger.
En af de blog jeg bliver meget inspireret af for tiden er by.bak Dorte har en rigtig fin og inspirerende blog, jeg er vild med hendes stil, og de ting hun laver, og hendes stilrene bolig indretning er meget inspirerende for en retro, farve glad pige som mig, der trænger til at få lidt ro på indretningens stilen. Kig ind på Dortes fine blog via linket her, måske i bliver lige så inspireret som mig.

8 kommentarer:

 1. lyder spændende :)

  ps. er blevet så glad for din dejlige blog at du har fået en plads på min blogroll som jeg ellers er noget kræsen med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det var da sådan en der luner, mange tak det er jeg rigtig glad for at høre.

   Slet
 2. Det er da virkelig også en drøm med sådan en terasse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har faktisk snakket om den lige siden vi flyttede hertil, så dejlig at det nu endelig bliver til noget.

   Slet
 3. Giver dig helt ret. Dorthe er også min yndlings-blogger-inspirationskilde pt.

  SvarSlet
  Svar
  1. JA ikke, jeg er vild med den ro der er i rummene, ro for øjet fordi hun holder den samme stil hele vejen igennem. Jeg blander gerne både farver og indretnings stile, det vil jeg nok blive ved med fordi det er min stil, men hun får mig til at stoppe op og overveje nogle ting, så det ikke bliver for rodet det hele.

   Slet
 4. Det lyder som et spændende projekt med teressen. Vil give dig ret i at by.bak har en flot indretning min din er nu også ret lækker og personlig

  SvarSlet
 5. Mange tak det var rigtig sødt skrevet, jeg er også rigtig glad for vores eget lille hjem, men det er så skønt at blive inspireret rundt omkring i andres også

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...