søndag den 13. januar 2013

oprydning på æblepigens værelse, og ny seng.

Vi har ryddet op på æblepigens værelse i dag, mest af alt fordi det trængte, men også fordi der snart skal ske en stor ændring derinde. I lørdags købte vi nemmelig en ny seng til æblepigen, sådan en rigtig prinsesse seng med stige og hule under. (det var så her der lige skulle være en af de der smiley der skære tænder og med store øjne) Det var egentlig meningen at vi bare skulle se på en ganske almindelig seng, sådan en neutral en som jeg så kunne pynte op med retro puder og hjemmesyet bamser. Men men da vi kom til senge afdelingen blev æblepigen fuldstændig forelsket i den her seng, hvor man kunne kravle op i og gemme sig inde under, det var helt umulig at få hende til at prøve de andre senge. Og gæt hvad, hun smeltede fuldstendig sin fars hjerte, han syntes bestemt hans lille prinsesse skulle have den seng hun helst ville have....
Nu var manden jo lige samme dag gået med en ny sofa til stuen og tilmed lige den jeg helst ville have, og så har jeg altså også lidt svært ved at modstå når de to når de rotter sig sammen, så det endte med en prinsesse sengen...
Vi valgte at købe sengen uden forhæng til hulen, bla. fordi vi syntes det var for dyrt, men selvfølgelig også fordi jeg gerne selv ville sy et forhæng i fint stof.
Sengen kommer om fjorten dage, og indtil da må hun sove på legemadrassen, for efter hun har sagt farvel til sutten mener damen nemmelig, at hun er blevet alt for stor til at sove i tremmeseng inde i soveværelset....





19 kommentarer:

 1. Det er da også bare et hit med sådan en seng. Kan godt forstå hun gerne ville have sådan en.. Skal hun så sove oppe i køjesengen? Glæder mig da til at se både seng og sofa... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun skal sove foroven, men den er ikke så høj som en almindelig køje seng, jeg er også lidt spændt på om hun kan finde ud af at kravle ned, når hun vågner der midt om natten :-)

   Slet
 2. De er så herlige de dejlige unger, og ja de har det med at få os til at smelte... Jeg havde nok også givet efter ;-) Glæder mig til at se værelset når sengen er kommet på plads og fået fin hjemmesyet forhæng :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at se det færdige resultat, jeg har lidt stil forvirring omkring forhæng og puder, så jeg ved ikke helt hvad det ender med.

   Slet
 3. Har stået i situationen før, så bliver lige nødt til at være så irriterende at høre, om I har tænkt på om den kan være der for skråvæggen? Altså i højden?
  Håber...
  MS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for advarslen, vi blev også temmelig forskrækket da vi kom hjem, vi var helt overbevist om at vi måtte annullerer handlen, men efter lidt opmåling vidste de sig at den godt kan være der. Det er bare en trekvart seng og den er ikke så høj som en almindelig køjeseng, ellers havde vi også fået problemer, og tanken om at måtte meddele Filippa om at hun alligevel ikke kan få sengen, den kan jeg ikke lide :-)

   Slet
 4. Sikke et skønt værelse - er vild med tapetvæggen og de fine kjoler der hænger fremme! Får hun slet ikke lyst til at skifte tøj hele tiden? Min datter ville ikke kunne lade dem hænge og jeg husker at mit eget skab, som barn, fik lås på - fordi jeg konstant skiftede tøj!
  Glæder mig til at se hendes nye seng!

  SvarSlet
 5. Virkelig et fint værelse. Jeg håber hun bliver glad for din nye seng...

  SvarSlet
 6. Super fint værelse - glæder mig til at se sengen og ikke mindst det hjemmesyede forhæng. Jeg også i gang med et forhæng til hulen under storesøsterens seng, men har ikke kunnet beslutte mig for det rigtige stof endnu...

  SvarSlet
 7. jamen tillykke med at hun flytter ud af soveværelset-det må da være ok?- så har hun da også fortjent en seng hun kan lide :-) Og du skal nok få den shinet så den også passer ind til det du synes bedst om :-) Jeg kan se hvor meget fornøjelse pigerne her har ud af køjesengen- de laver kolbøtter og hænger i benene ned fra rækværket og hopper ned fra stigen og meget andet godt- og så er det så hyggeligt at man kan sidde i toppen og læse og høre sin egen musik- hvis man har en hylde med cd afspiller deroppe- så det bliver da helt perfekt:-)og alle de hemmeligheder man kan have inden under sengen- og der er der da god plads til dine fine puder :-)

  SvarSlet
 8. How exciting ... we too are preparing for our little girl to get into her big bed ... she is 3 in April and needs to be in her bed soon ... Bee xx

  SvarSlet
 9. Jeg synes, at det var et godt valg, at lade din skønne Æblepige selv bestemme hvilken seng, hun skulle have, og så er det jo vildt dejligt, at du jo selv kan sy forhænget til det.
  Sjovt nok så havde jeg selv sådan en seng som barn, og jeg var sååå glad for den, så jeg er da sikker på, at din datter også bliver rigtig glad for den.

  Glæder mig til at se sengen og ikke mindst dit tæppe foran, som du selv skal sy:-)

  Mvh Helena

  SvarSlet
 10. Din æblepige har simpelthen bare det fineste værelse...

  SvarSlet
 11. Hvor er det dog nogen skønne kjoler der hænger på hendes flotte værelse!

  SvarSlet
 12. Det lyder som det helt rigtige valg, er sikker på merle ville have valgt det samme hvis vi havde været på besøg i en butik hvor de forhandles. Hendes seng er en arveseng fra bedstevennerne store datter, og det var heldigvis også ret ok at få albertes seng :-)

  Jeg glæder mig til at se hvordan du får det integreret:-)

  Og sofa.... fedt Jeanett, det har du jo snakket om i evigheder, hvilken har i valgt???

  Håber vi snart ses

  KH Louise

  SvarSlet
 13. Så utrolig fint rom! Og blir nok fint med ny seng også :)

  SvarSlet
 14. Spændende...:) Historien er præcis den samme som herhjemme - K forelskede sig også i en højseng, da moren stadig var vild med den gamle teak udtræksseng;)
  Hun lærte det så hurtigt med at komme ned og finde ud af stigen. Værelset er så dejligt - lækkert børnemiljø:)
  KH Anne

  SvarSlet
 15. Så fedt indrettet!
  Meget personligt og farverigt.

  SvarSlet
 16. Hvor er det fint! Og med et hjemmelavet forhæng til en højseng, bliver det helt perfekt! :D

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...