onsdag den 2. januar 2013

Nogle af julegaverne

Jeg har slet ikke fået vist jer vores julegaver, så lidt forsinket kommer her nogle af vores gaver. Jeg fik en Hay sætterkasse af manden, jeg har ønsket mig den længe, og nu kan jeg endelig gå og beundre den hver dag, I like....
Af æblepigen fik jeg den skønne mor krus fra Liebes, dejlig at jeg ikke længere skal skele misundelig til mandens far krus længere, nu kan vi side og drikke kaffe af hver vores fine personlige krus. Vi fik også to Mumi krus, en til os hver, Leif fik, Far filosoferer kruset, den passer perfekt til manden, han elsker nemmelig at tage alene afsted med sin fiskestang, måske for at filosoferer jeg ved det ikke. Jeg fik kærligheds kruset, og jeg syntes selvfølgelig den passer perfekt til en kærlig mor som mig ;-)

Æblepigen fik et rigtig fint prinsesse tegne/stempel set, hun er rigtig glad for det, hun nyder virkelig at side der i hendes lille krea krog og sysle med de fine prinsesse ting. Filippa fik også en rigtig æble pige morgenkåbe fra småfolk, den er også heldigvis også godkendt, det er nesten umulig at få hende i nattøj nu efter hun har fået den. Luftballongerne var en lille efterjulegave, jeg købte den på udsalg hos Elle Belle, de hænger nu på badeværelset og pynter.

Vi havde første arbejdsdag idag, æblepigen skulle tilbage til børnehaven og hun glædede sig, jeg skulle tilbage til mine poder i min børnehave. Jeg var knap kommet ind af døren før der kom en flok små poder løbende mig i møde med udstrakte arme, heeeej Jeannett, jeg har bare det skønneste og mest livsbekræftende arbejde.
Jeg håber også i andre der er job ramte er kommet godt igang her i det nye år, eller måske i nyder nogle ekstra fridage...

5 kommentarer:

 1. Det er en meget fin sætterkasse, der også er at finde på min ønskekliste, sammen med et morkrus og lidt mumi. Så dejlige gaver I har fået.

  SvarSlet
 2. Great house you have ! :-)

  Ellen

  SvarSlet
 3. Uhh den er godt nok fin den sættekasse - tror vist den skal på min fødselsdagsønskeseddel. Hos os mangler vi også 'mor'kruset - synes de er så fine... God dag :)

  SvarSlet
 4. Jeg er hel vild med dine mumitrolde-krus. Dem bliver jeg simpelthen nødt til at have;) Tak for et godt indlæg. KH T

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...