søndag den 6. januar 2013

En skøn pakke med stjerner


I går lå der en skøn skøn pakke i postkassen, smukt dekoreret med tape og med små fine overraskelser inden i, det gør bare dagen en lille smule beder når man modtager sådan en. For noget tid siden, skrev Nadia Hollins en mail til mig, hun har det lille smykke firma Nadiahollins.dk hvor hun sælger stjerne øreringe og hals kæder som hun selv laver. Hun skrev om jeg ikke havde lyst til at kigge ind på hendes hjemmeside og hvis jeg kunne lide hendes smykker, måtte jeg vælge nogle øreringe og stjerne som hun så ville sende til mig, mod at jeg lavede et indlæg på bloggen.
Jeg behøvede ikke at kigge særlig længe før jeg var overbevist om at det var en byttehandel jeg gerne ville lave, mest af alt selvfølgelig fordi smykkerne er så fine, jeg elsker keramik smykker, og stjerner er jo altid fine.
Men det er også fordi jeg syntes der er så mange dygtige designer, kunstner, og håndværker, der laver virkelig fine ting, de fortjener at få vist deres fine arbejde, og det vil jeg gerne bruge min blog til.
Så her kom der lige et reklame indlæg igen, men det er igen en reklame for et produkt som jeg selv syntes er helt fantastisk fint. faktisk så fin, at selv om jeg har nogle af øreringene nu, overvejer at bestille endnu flere. Hun har så mange fine farve at vælge imellem og det er fantastisk smart at når man har ringene så kan man bare købe flere stjerner til, og ovenikøbet til en rigtig fornuftig pris. Har du ligesom mig lyst til at bestille øreringe, så kan du følge linket her Nadia Hollins Jewelry

Rigtig god uge til jer alle sammen

3 kommentarer:

  1. Skønne sager - har fluks været inde og bestille, tak for hint! :o)

    SvarSlet
  2. Super flotte. Synes dog at de minder meget om dem hos www.perleuniverset.dk, som sælger dem til en "lidt" anden pris. Har selv flere stjerne og keramikperler derfra. Men flotte farver du har valgt.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...